Welkom op Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee op de kaart

Dorpen en steden Ooltgensplaat Oude Tonge Stellendam Goedereede Ouddorp Image Map

Evenementen

 • zo 05 jul - zo 30 aug

  Brouws BBQ

  v.a. 17.00 uur een zomerse Brouw BBQ met verse salades, mals vlees, huisgemaakte dipjes en nog veel ... Lees verder

 • wo 01 jul - zo 30 aug

  Yoga aan 't water in Ouddorp

  10.00-11.00 uur Yoga aan 't water door Yogastudio Ouddorp. Woensdag: Yoga aan ’t water bij Zeil- ... Lees verder

 • zo 05 jul

  Tour de France 2015

  De 2e etappe van de Tour de France van 2015 voert in 166 kilometer van Utrecht via Montfoort, Oudewater, ... Lees verder

 • zo 05 jul

  Happy Tour Place

  Op zondag 5 juli rijdt de Tour de France over Goeree-Overflakkee. Ook deze keer rijden de tour-karavaan en... Lees verder

Tour de France

De Tour de France 2015 begint op 4 juli in Utrecht om op 26 juli te finishen in Parijs. Op zondag 5 juli passeert de Tour Goeree-Overflakkee. Via de Haringvlietsluizen komen de renners het eiland op om zo via Stellendam, Goedereede en Ouddorp over de Brouwersdam naar Schouw-Duiveland te rijden.

Meer info..

GoereeBus en GoereePas

Vanaf 5 juli 2015 gaat de open toeristenbus 'de GoereeBus' weer rijden! De accommodatieverschaffers kunnen de GoereePas weer voor je invullen zodat je gratis met de bus kunt reizen. Meer informatie vind je onder onderstaande link.

Bekijk de flyer en dienstregeling hier!

Vlaggetjesdag Stellendam

Op zaterdag 11 juli a.s. wordt er in de binnenhaven van Stellendam weer een feestelijke Vlaggetjesdag georganiseerd. Naast o.a. de vlootschouw, een shanty-korenfestival en een visrookwedstrijd is er ook weer een braderie.

Meer info over Vlaggetjesdag 2015..

Fietscafés

De Fietscafés op Goeree-Overflakkee zijn extra fietsvriendelijk. Fietsers kunnen hier gratis gebruik maken van een aantal faciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen en de mogelijkheid om een bidon te vullen. Altijd handig tijdens een inspannende fietstocht, maar ook handig als begin- of eindpunt van je route.

Bekijk alle fietscafés..

Algemene contactgegevens

VVV Ouddorp aan Zee
Bosweg 2
3253 XA Ouddorp
T. 0187-681789
E. info@vvv-ouddorpaanzee.nl

Uw bedrijf ook op deze website?
Ga dan voor meer informatie naar www.zakelijk.vvvzeeland.nl

Inloggen als partner van VVV Ouddorp om uw vermelding bij te werken

Apps voor je smartphone

Apps

Met de handige apps (Fietsroute app, Zeeland app, Deltagids app en Duik app) ontdek je via je smartphone of tablet op je gemak al het moois wat Goeree-Overflakkee en Zeeland te bieden heeft. Op zoek naar mooie fietsroutes, leuke evenementen, het adres van een jachthaven, spannende attracties, mooie plekjes, leuke dagjes uit en fijne overnachtingen?

Download de apps..

Koop je routes online

Proef thuis alvast de sfeer en bereid je route over Goeree-Overflakkee optimaal voor; de tulpenroute in de lente, de pompoenroute in het najaar, strandwandelingen of een wandeltocht door de bunkers. Het aanbod in de webshop is groot.

Ga naar de webshop..