LAND IN ZEE!

Bekijk de TV Commercial Zeeland Tag ons

 

De Bevelanden

 

Schouwen-Duiveland

Gemeente Veere

 Goeree-Overflakkee

 ZeelandPas

 

 ZeelandJazz

 Festivals

 

 Festivals 2

 van der Valk Goes

 

 van der Valk Middelburg

Bol van de evenementen

Zeeland barst van de evenementenen festivals. Bijna elk dorp heeft zijn eigen popfestival, er zijn verschillende jazzfestivals en talloze kunstroutes. En dan zijn er nog kermissen, visserij- en havenfeesten, sportwedstrijden en meer. Genoeg om een vakantie mee te vullen.

Meer over evenementen in Zeeland

Er op uit in Zeeland

Trek er op uit in Zeeland. Verken de provincie te voet, fiets of paard. Waai uit op het strand, ga lekker shoppen, kitesurfen, duiken of geniet van alle gastronomische hoogstandjes die Zeeland te bieden heeft.

Verken de mogelijkheden

Wandelen

Wandelen

Bijna de hele provincie is dooraderd met een wandelroutenetwerk. Dankzij dit netwerk kun je heel makkelijk je eigen route en afstand bepalen. De routes zijn zo aangelegd dat ze langs de mooiste stukjes Zeeland komen en vaak over speciaal aangelegde onverharde paadjes gaan. Wandelen was nog nooit zo leuk!

Meer over wandelen in Zeeland

Zeeland fietsland

Een complete fietsvakantie of ontspannen één dagje fietsen? Ervaar zelf waarom Zeeland de populairste fietsprovincie van Nederland is. Een handig systeem van fietsknooppunten leidt je simpel en doeltreffend langs een verscheidenheid aan landschappen, Zeeuwse cultuur en indrukwekkende historie in deze waterrijke provincie.

Meer over fietsen in Zeeland

Zeeuwse Zaligheden

De smaak van het zilte water en het boerenland komt nergens beter tot zijn recht dan dichtbij deze elementen zelf. Aan het water je broodje eten en de fles ontkurken. Eerlijk en puur. Vul een picknickmand met de vruchten van land en zee en geniet!

Meer over Zeeuwse specialiteiten

Wassersport in Zeeland

Watersport

Voor watersporters zijn er volop spannende sporten in Zeeland: blokarten, golfsurfen, wakeboarden, kitesurfen... thrills te over. Vooral bij de Brouwersdam zijn er eindeloos veel watersportmogelijkheden. De Water Jump is een must voor elke adrenalinejunkie.

Ontdek de Zeeuwse watersporten