Nieuwsbrief VVV Walcheren en Noord-Beveland - #5 2013

Nieuwe VVV-participanten

We mogen de volgende nieuwe VVV-participanten verwelkomen:
- City Hotel Vlissingen te Vlissingen www.cityhotelvlissingen.nl
- Hotel de Korenbeurs te Kortgene www.dekorenbeurs-willem4.nl
- Coby's B&B, Koningin Julianastraat 23 te Westkapelle
- Zeilmakerij Lion Sails Holland BV, te Kats www.lionsails.nl
- Vakantiewoning D800 en DB801, Wijngaardstraat 37 en 49 te Domburg
- Vakantiewoning WE015, Oesterbaai 70 (Binnendijk 2-70) te Wemeldinge
- Vakantiewoning ZZ080, West Zeedijk 2 te Colijnsplaat

Kerncijfers toerisme Zeeland 2012

U bent van het Kenniscentrum Kusttoerisme gewend dat zij jaarlijks in juni de toeristische cijfers van het afgelopen jaar presenteren. Dat doen ze dit jaar weer, maar dan op een andere manier. In plaats van een trendrapport en cijferpresentatie bieden zij u dit jaar de toeristische kerncijfers aan door middel van een leaflet.

Zeeland weer op tv met Zeeuwse festivals in de kijker

De nazomer is op festivalgebied goed gevuld in Zeeland. Een evenement is mooi te combineren met een overnachting en een langer verblijf in onze regio. Daarom was de Zeeland TV commercial weer op TV tussen 19 en 25 augustus, met extra aandacht voor deze festivals: Sail de Ruyter (22-25 augustus), het Zeeland Nazomerfestival (27 augustus-7 september), Film by the Sea (13-22 september), het nieuwe festival DAM7 (7-14 september) en het Festival van Zeeuwsch-Vlaanderen (27 september-19 oktober.

Bekijk de tv commercial:

Naast de TV-campagne zijn er online acties/prijsvragen rond o.a. Sail de Ruyter en Film by the Sea en is er een VVV-festivalpagina met informatie over de vijf festivals en suggesties om het verblijf te veraangenamen en verlengen.

De online campagne loopt door tot 19 oktober 2013.

Uw evenement in de VVV-evenementenkalender en Badkoerier

Binnenkort verschijnt de 7e editie van de Badkoerier voor de regio Walcheren & Noord-Beveland. Deze heeft een looptijd van 20 september tot en met eind december 2013.
Organiseert u een evenement, activiteit, kerstmarkt en/of kerstconcert dit najaar? Meld het dan aub aan vóór 4 september via www.vvvzeelandinfo.nl/marketing/evenementen.
Op het online aanmeldformulier kunt u alle informatie over het evenement zelf invullen.
De redactie van de Badkoerier maakt gebruik van de VVV-evenementenkalender. Wij kunnen echter niet garanderen dat uw evenement in de Badkoerier geplaatst wordt.

Let op: een evenement komt pas online te staan nadat de aanmelding is goedgekeurd door de VVV. De VVV houdt zich het recht om bepaalde ‘evenementen’ niet op de website te plaatsen, bijvoorbeeld vanwege het structurele karakter, dan wel in combinatie met het ontbreken van het algemeen belang.

Alvast bedankt voor uw aanmelding!

Proefdruk hotel-, vakantiewoningen- en campinggids 2014

Momenteel verwerkt de VVV alle ingezonden wijzigingen voor de volgende edities van de hotel-, vakantiewoningen- en campinggids. Tussen 18 en 27 september zal u een e-mail ontvangen om de drukproef te bekijken, zodat u zelf uw eigen vermelding in de gids kunt controleren.

Zeeuwse stranden wederom de schoonste van Nederland

In de Schoonste Stranden Top 10 van NederlandSchoon worden maar liefst 9 plekken door Zeeuwse stranden bezet. Domburg, Nieuwvliet en Noord-Beveland voeren met vrijwel gelijke scores de lijst aan. Verder zijn Groede, Oostkapelle, Zoutelande, Cadzand-Bad, Breskens en Vrouwenpolder in de top 10 te vinden. En met een gemiddelde van 9,8 zijn de Nederlandse stranden nóg schoner dan vorig jaar.

Dit positieve nieuws wilt u wellicht met uw (toekomstige) gasten delen via uw website of social media. U bent vrij hier bovenstaande tekst voor te gebruiken.

Handige tips voor uw gast

Evenementenkalender

Nieuwsgierig naar wat er in de regio te beleven valt? Kijk snel in de online evenementenkalender.

E-tickets

Voor diverse excursies en evenementen kan de gast zelf online een ticket kopen of hij koopt het aan de balie van het VVV-kantoor. Een totaal overzicht van het huidige aanbod vindt u in de VVV-webshop.

VVV Vlissingen wordt DHL Servicepunt

VVV Vlissingen neemt vanaf maandag 26 augustus het DHL Servicepunt over van buurman Primera. Bij DHL Servicepunten kunnen consumenten hun online bestelde pakjes ophalen en retourneren.