Nieuwsbrief VVV Walcheren en Noord-Beveland - #1 - 2013

Over een maand...
…is het Pasen en dat betekent voor alle ondernemers in de toeristische sector de start van het nieuwe seizoen. De hedendaagse gast oriënteert zich via magazines en brochures en gaat dan een overnachtingsmogelijkheid zoeken via internet. Is uw website klaar voor het nieuwe seizoen? Aangepaste tarieven, nieuwe foto’s? Gasten boeken nu eenmaal sneller een accommodatie als ze een goed beeld krijgen hoe het eruit ziet. Hebt u andere ideeën, maar weet u niet zo goed hoe hieraan te beginnen? Contacteer vrijblijvend de afdeling Marketing en Communicatie van de VVV Walcheren en Noord-Beveland via tel 0118-583615 of email promotie@vvvwnb.nl. We zetten onze expertise graag in om u verder te helpen.
Foto Herinnering: aanmelden Toeristische Lounge 12 maart 2013
U hebt onlangs via email een uitnodiging ontvangen voor de Toeristische Lounge: de opening van het nieuwe toeristische seizoen. Heeft u zich nog niet aangemeld? Stuur dan een e-mail naar bijeenkomst@vvvwnb.nl
Foto Arnold Smeels stelt zich voor:
Zoals u waarschijnlijk al weet ben ik per 25 januari j.l. aangesteld als interim-directeur van VVV Walcheren en Noord-Beveland en volg ik Carla op, die als gedeputeerde is aangesteld bij de Provincie Zeeland. Als interim-directeur ben ik eindverantwoordelijk voor de organisatie en zal ik de belangen van de VVV Walcheren en Noord-Beveland behartigen tijdens het beoogde fusieproces van de Zeeuwse regio-VVV’s. Als voorzitter van de Raad van Toezicht was ik reeds jaren betrokken bij de VVV Walcheren en Noord-Beveland. Ik hoop u tijdens de Toeristische Lounge op 12 maart te ontmoeten.

Foto Eerste resultaten VVV Zeeland TV campagne
Om Zeeland onder de aandacht te brengen in de periode dat mensen hun vakantie beginnen te plannen, hebben we op op 18 december de TV-campagne gestart op Nederland 1, 2 en 3. In de laatste twee weken van december zijn er 90 spots getoond, waarvan 52% primetime. De spot is in totaal circa 36 miljoen keer gezien. In deze periode lag het websitebezoek 46% hoger dan in dezelfde periode in 2011. De TV-campagne liep tot half februari en zal in mei/juni weer herhaald worden.

Meer marketinginformatie over de TV campagne en deelnamemogelijkheden vindt u hier
Foto Winnaar fotowedstrijd 2012
Meer dan 1000 foto’s kwamen er binnen voor de fotowedstrijd 2012. De winnende foto werd gekozen door fotograaf Bart van der Putten. Mevrouw J. Ponsteen uit Almelo won met een foto gemaakt in Cadzand-Bad in de categorie bijzonder Zeeland. De winnaar heeft een vakantiecheque gewonnen van € 250,-, te besteden bij VVV Zeeland Vakantie. De overige winnaars ontvingen diverse prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven uit de regio. Bekijk hier de inzendingen. De nieuwe fotowedstrijd start vanaf april 2013 en zal aangekondigd worden via de VVV-websites en kantoren.
VVV Zeeland aanwezig op beurzen
Van 25 tot 28 januari j.l. was de VVV met een eigen stand aanwezig op de Vakantiesalon te Antwerpen om de regio te promoten. In totaal bezochten 77.000 geïnteresseerde Belgen de beurs, dat is 10% meer dan in 2012.

Deze week zijn we met dezelfde stand aanwezig in Essen (Duitsland) op Reise & Camping.
(27 februari tot 3 maart 2013).
Binnenkort verkrijgbaar in uw VVV-winkel in beperkte oplage
De Zeeuwse “Belle Knoppe”: een originele en kwalitatieve fietsbel in de vorm van een Zeeuwse knop. Verkoopprijs: € 8,50

VVV promoot Walcheren en Noord-Beveland in magazines en dagbladen
Er Op Uit Gids (Telegraaf)
Op 1 maart verschijnt de Er Op Uit Gids Voorjaar van het tijdschrift Vrouw van de Telegraaf: de gids met de leukste tips voor een dagje weg, avondje uit, weekendje of vakantie. In deze editie komt onze regio en enkele ondernemers onder de aandacht bij 200.000 vrouwen in de Randstad in de leeftijdscategorie 30-55 jaar. Dit zijn vaak de beslissingnemers over de vakantiebestemming.

Gazet van Antwerpen en Belang van Limburg
Op 6 april verschijnt er een themapagina ‘Nederland Vakantieland’ in de grote Vlaamse dagbladen de Gazet Van Antwerpen en Het Belang van Limburg. De themapagina bevat redactionele aandacht voor Walcheren en Noord-Beveland en biedt daarnaast plaats voor zes accommodaties. Interesse om gezien te worden door 815.000 lezers?
Deelname is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie.

Uw evenement in de VVV-evenementenkalender
De VVV Evenementenkalender is hét meest complete overzicht van evenementen in Zeeland en wordt door tal van media gebruikt, o.a. de Badkoerier en de PZC Zomerkrant. U kunt uw evenement via het online evenementenformulier aanmelden.

Let op! Een evenement komt pas online te staan op www.vvvzeeland.nl nadat het is goedgekeurd door de VVV. Gebruik de evenementenkalender ook om uw gasten te informeren over wat er te doen is in onze regio.