Overnachten

Overnachten in Zeeland

Of het nu gaat om een citytripje, weekendbreak of een lekker lange vakantie, in Zeeland vind je altijd accommodatie die helemaal aan jouw wensen voldoet. Van een verblijf met je vriendengroep in een jeugdherberg tot een vertroetelweekend in een chique wellnesshotel en van kamperen met de kinderen tot romantisch glamperen met zijn tweetjes. Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod aan overnachtingsmogelijkheden in Zeeland.

Zeeuwse Campings

Of je nu kiest voor het comfort van een chalet of je tent opzet op een boerencamping, in Zeeland vind je altijd wel een mooie kampeerplek voor jou en je gezin. Ga je liever op vakantie met je vriendengroep, dan kun je prima terecht op een van de Zeeuwse jongerencampings. Kamperen, glamperen, camperhuur, stacaravans. Zeeland barst van de faciliteiten!

Overzicht van kampeermogelijkheden
Tent, caravan of trekkershut huren? Hier vind je ze.

Slaapstrandhuisjes

Wakker worden met het geluid van de golven en verder stilte en ruimte om je heen. Je vindt slaapstrandhuisjes bij Groede, Vrouwenpolder, Domburg en Vlissingen. Dichterbij de zee slapen kan niet in Zeeland. Overdag heerlijk met de kids in het zand spelen, lunchen met je tenen in het zand, ’s avonds op je terras genieten van de zonsondergang. Er zijn weinig locaties waar je zo eenvoudig tot rust komt.

Overzicht Zeeuwse slaapstrandhuisjes

Tijd voor jezelf in een appartement, vakantiehuis of bungalow

Lekker op jezelf. Alleen met je lief of met de familie. Geniet van de luxe van een stijlvol appartement met uitzicht over zee, een heerlijk vakantiehuis of het gemak van een bungalow in een vakantiepark. Zeeland biedt het allemaal!

Bekijk de vakantiehuizen, appartementen en bungalows

Ervaar de luxe van een hotelovernachting in Zeeland

Je eigen comfortabele kamer in een hotel waar je gastvrij ontvangen wordt. Gemoedelijk, trendy, kleinschalig of groot: er is voor elk wat wils als het gaat om hotelaccommodatie in Zeeland. Een aantal hotels biedt de luxe van een compleet verwenpakket met wellnessbehandelingen of diner in een sterrenrestaurant.

Vind jouw ideale hotelovernachting

Pensions en B&B’s

Laat je vertroetelen in een luxe Bed & Breakfast. In Zeeland vind je veel kleinschalige karakteristieke verblijven waar persoonlijke aandacht en een goed serviceniveau hoog in het vaandel staan. Een pension middenin de stad voor een avontuurlijke citybreak of een B&B in een natuurgebied voor rustzoekers en wandelaars en fietsers. Je vindt het hier allemaal.

Overzicht van B&B's
Overzicht van pensions

Het gemak van een verhuurkantoor

Eén aanspreekpunt waar je al je wensen voor je vakantieverblijf in Zeeland kenbaar kunt maken waarna zij voor jou een mooie accommodatie opzoeken.

Ontdek het gemak van een verhuurkantoor

Met je jacht voel je je overal thuis

En al helemaal in de Zeeuwse jachthavens. Overdag geniet je van wind en water en ´s avonds leg je in een van de vele jachthavens aan. In een gezellig havenplaatsje of meer in de natuur. Je kiest zelf hoe rustig of levendig jouw vaarvakantie wordt.

Meer over de Zeeuwse jachthavens

Groepsaccommodaties

Gezellig met je vriendengroep of met het hele gezin en opa en oma op vakantie. In Zeeland vind je groepsaccommodaties in alle soorten en maten. Een bungalow voor een uitgebreid gezin, maar een overnachting in een omgebouwde boerenschuur voor een complete scoutingclub is eveneens te vinden.

Zoek de groepsaccomodatie die het beste bij je past