Het schoonste strand van Nederland

Waar ligt het schoonste strand van Nederland

Het schoonste strand van Nederland, het Banjaardstrand, ligt tussen de Oosterscheldekering en de Veerse Dam. Op het Eindeloos Eiland Noord-Beveland. Dit strand, met veel parkeergelegenheid, is in 2010 en 2012 door de vakjury van de Stichting Nederland Schoon verkozen tot het Schoonste Strand van Nederland. Zowel de gemeente Noord-Beveland als de familie Van Halst die het strand en het paviljoen exploiteren zijn daar maar wat trots op. En wil je slapen op slechts één minuutje lopen van het schoonste strand van Nederland? Dat kan!

Strandpaviljoen de Banjaard

Op het gezellige terras van strandpaviljoen De Banjaard geniet je van een frietje, een balletje en een biertje. Of laat jezelf verrassen met een overheerlijke salade, gamba's met friet of een zeeverse mosselmaaltijd. 
Er wordt zuivelvers softijs, Heineken en Noord-Bevelands enige echte bier, Emelisse, getapt. Het strand wordt samen met de strandbezoeker schoon gehouden onder het motto : Een schoon strand.......daar houdt iedereen van!

.

.

.

Strandpaviljoen De Banjaard

Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen

Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, 300 meter van de Noordzee, ligt Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen: een viersterrenhotel op een unieke locatie, ingeklemd tussen de Deltawerken, het Veerse meer en het Banjaardstrand.
Met de royale hotelkamers, de tweepersoons- en familie-appartementen, het sfeervolle restaurant, het uitgebreide (verwarmde) terras en het Amadore Wellness & Beauty Center verblijft u in een oase van rust, in een omgeving die inspireert.
De Kamperduinen biedt u alle ruimte en mogelijkheden om Zeeland te ontdekken; vanuit het hotel bent u - via de doorgaande route N57 - in korte tijd in Veere, Domburg en Middelburg. U kunt uiteraard ook uw eigen fiets meenemen, of gebruik maken van de gloednieuwe Amadore E-bikes (elektrische fietsen van Batavus).

Amadore Hotel Restaurant De Kamperduinen

Genieten aan het Banjaardstrand

Overdag genieten van het zonnetje en ’s avonds genieten van een heerlijke wandeling over het prachtige Banjaardstrand? Dat kan wanneer u kiest voor een verblijf op Noordzee Résidence de Banjaard of Roompot Beach Resort! Dankzij de ideale ligging beleeft u een onvergetelijke vakantie aan de kust.

.
..
.
.
Genieten aan het Banjaardstrand