KOGA Mountainbike beachrace

Deel deze pagina: Tell a friend

KOGA Mountainbike beachrace

5 februari Scharendijke (Schouwen-Duiveland)

• Beachsport
  • Fietstocht
  • Wielersport

Beschrijving

De KOGA Mountainbike Beachrace wordt op 5 februari 2017 voor de tweede keer vanuit Scharendijke verreden. Er wordt gestart bij Beachclub Perry's, na een lusje, komt men daar nogmaal langs en rijd zuidwaarts naar de Oosterscheldekering. Daar wordt gedraaid en gaat men noordwaarts weer terug. De start is intussen omgetoverd en 42 kilometer finisht men daar ook weer.

Het evenement maakt deel uit van de KNWU Lotto competitie voor mountainbike strandraces. Het evenement is voor recreatieve fietsers en topsporters. De toppers halen het plezier uit een snelle koers, de recreanten genieten van het deelnemen en hebben met vrienden onderling hun eigen wedstrijd. De groepen starten onafhankelijk van elkaar. Deelnemen is mogelijk met iedere deugdelijke mountainbike en een helm. Aangeraden wordt zgn. speciale strandracebanden op de fiets te monteren.

Lokatie adres

Alex Schuttert