Kitesurfschool Natural High

Deel deze pagina: Tell a friend

Ouddorp

• Getijdehaven
Vanaf € 50,00

Beschrijving

Je vindt onze kitesurfschool bij Beachclub Natural High op het Noordzeestrand achter de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland. De Brouwersdam staat bekend als één van de beste kitespots van Europa en is ideaal als leslocatie.

Cursusaanbod
Wij bieden cursussen aan op verschillende instapniveaus, van beginner tot gevorderde. De werkwijze van onze kiteschool is uiterst veilig en effectief, maar ook relaxt en gezellig. Wij stomen je klaar tot zelfstandige kitesurfer, maar dan wel in ontspannen en ongedwongen sfeer.

Tijdens onze lessen maken we gebruik van het nieuwste materiaal en wij zijn aangesloten bij de KNWV (Koninklijk Nederlands Watersport Verbond). Hierdoor staan wij voor veiligheid en professionaliteit. Het certificaat dat je uiteindelijk mee naar huis krijgt na het succesvol afronden van je kitecursus, wordt overal op de wereld erkend en toont het niveau aan dat je beheerst.

Uiteraard bieden wij ook verhuurmogelijkheden.

Surfshop
In onze Surfshop vind je zowel kitesurfmateriaal als trendy beachwear. Uiteraard hebben we scherpe deals voor onze cursisten: Koop je na afloop van je cursus een nieuwe kite, dan ontvang je € 500,- te besteden aan nieuwe kitegear in onze shop!

Je kunt bij ons 365 dagen per jaar het nieuweste kite-materiaal testen.

Verder kun je genieten van uitstekende horeca in onze Beachclub.

Er zijn op onze Beachclub kleedruimtes, lockers en warme douches aanwezig.

Bekijk onze website voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lokatie adres

Omgeving

Ligging

1300 meter
10000 meter
  • Openbaar parkeren (gratis)
  • Bij duinen
  • Bij strand/zee

Voorzieningen

• Douchegelegenheid
  • Restaurant
  • Wifi

• VVV
  • Duits
  • Engels
  • Nederlands

• Kitesurfen
  • Watersportartikelen
Zee
  • Folder

Openingsperiodes

Ons kiteseizoen loopt van april tot en met oktober.

Algemene prijsinformatie

• Pin