VVV-Kantoren

De VVV is hét startpunt van jouw Zeeland vakantie. Je kunt er terecht voor allerhande informatie over Zeeland en haar attracties en accommodatie (van hotel tot camping en meer). De VVV kan je bovendien extra tips of inspiratie geven voor een uniek verblijf. Ook kun je er direct je overnachtingen boeken en (entree)tickets kopen. Handig, zo’n adres waar je in één klap je hele vakantie kunt regelen.

Altijd een VVV in de buurt

In ieder deel van Zeeland vind je meerdere VVV-kantoren, vaak in de wat grotere toeristische kernen. Hoe groter het kantoor hoe uitgebreider het aanbod. In de grotere kantoren kun je dus vaak ook meer souvenirs kopen. Ook zijn er steeds meer ondernemers waar je via informatieschermen toeristische VVV informatie kunt opvragen.

Overzicht van alle VVV-kantoren

Wil je mailen of bellen met één van de VVV's? Hier vind je onze contactinformatie

Shoppen bij de VVV

In de grotere VVV’s kun je ook allerlei handige en leuke zaken kopen. Souvenirs, ansichtkaarten en allerlei dingen die goed van pas komen op je vakantie (regenjassen, zonnebrillen, strandschepjes, etc.). Wil je op pad in de regio, dan vind je hier mooie wandel- en fietsroutes en handige kaarten. Kortom, voor alles wat met jouw vakantie in Zeeland te maken heeft, kun je bij de VVV-kantoren terecht.

VVV Cadeaubon

De VVV’s zijn uitgiftepunten van de VVV cadeaubon. Met de VVV bon kun je helemaal zelf uitkiezen welk cadeau je wilt hebben. Een CD, boek, nieuwe kleding of bloemetjes en planten. Het kan allemaal. Met de VVV bon ben je zo vrij als een vogeltje. Je kunt hem besteden bij de meeste grote winkelketens, maar ook bij duizenden lokale speciaalzaken.

Meer info over VVV Cadeaubonnen

VVV Lekkerweg

VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee je een overnachting naar keuze cadeau geeft. De ontvanger kan kiezen uit maar liefst 2500 overnachtings- adressen in heel Nederland. Deze variëren van luxe hotels tot intieme B&B’s en van gezellige vakantie- huisjes voor het hele gezin tot avontuurlijke bootjes.

Meer informatie