Fotowedstrijd 2012

Meer dan 1000 foto’s kwamen er binnen voor de fotowedstrijd 2012 van VVV Zeeland. Toeristen en inwoners konden foto’s inzenden uit de hele provincie voor de categorieën Zeeuwse evenementen en attracties, Zeeland uit eten en drinken, Zeeland sportief, bijzonder Zeeland of Zeeland humor.

De winnende foto werd gekozen door fotograaf Bart van der Putten. Mevrouw J. Ponsteen uit Almelo won met een foto gemaakt in Cadzand-Bad in de categorie bijzonder Zeeland.

De heer van der Putten heeft bij zijn keuze vooral gekeken naar een foto die voor hem echt Zeeland uitstraalde. De mooie kleuren evenals de silhouetten van de man met zijn honden hebben uiteindelijk de doorslag gegeven.

De diversiteit aan foto’s die de VVV binnen kreeg is enorm, maar opvallend veel foto’s werden ingezonden voor de categorie bijzonder Zeeland. Toeristen leggen tijdens hun vakantie vaak een bijzondere foto van het landschap vast. Hierin spelen licht en ruimte een belangrijke rol.

De winnaar heeft een vakantiecheque gewonnen van € 250,-, te besteden bij VVV Zeeland Vakantie. De overige winnaars werden per regio gekozen en ontvingen diverse prijzen beschikbaar gesteld door bedrijven uit de regio.