Mondriaan Rondwandeling

4 JUL BIS ZUM 29 AUG
MI

Iedere woensdag in juli en augustus, je kunt een keuze maken uit gidsenbegeleiding in de Nederlandse taal of in de Duitse taal.

De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. Een aantal zaken uit het verleden is nog steeds te herkennen. Het is net of dr. Mezger zelf om de hoek zou kunnen komen lopen. Of Piet Mondriaan naast zijn schildersezel in de duinen z'n kwasten uit zou kunnen stallen! De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen.

Tickets  € 6,- p.p voor volwassenen en € 3,- p.p. voor kinderen t/m 12 jaar, verkrijgbaar bij alle VVV's in Zeeland (inclusief VVV Ouddorp aan Zee) of direct online.

Lesen Sie mehr von 3,00
Eigenschaften: