Gruppenfahrt

Ongerepte natuur in Oost Zeeuws-Vlaanderen

Maak een busrondrit door Oost Zeeuws Vlaanderen en ontdek de natuurlijke schatten van deze regio.

De gids neemt u mee naar de Meester van der Heijdengroeve in Nieuw Namen. In dit dorpje, verscholen in een klein bos, is het oudste stukje strand van Zeeland te zien. Hier komt oeraarde van 2,5 miljoen jaar geleden aan de oppervlakte. In de groeve staat u oog in oog met de prehistorie.
Na dit unieke bezoek rijden ze door naar Het Verdronken land van Saeftinghe; een buitendijks gelegen brakwaterschor met een oppervlak van ca. 4500 hectare. Vanaf de zeedijk is het gebied prachtig te overzien en in het bezoekerscentrum kunt u zich laten informeren over de natuur en geschiedenis van dit natuurgebied.  Vervolgens krijgt u een heerlijke lunch geserveerd. Daarna brengt de bus u naar een boerderij voor een uniek bezoek aan de koeienstal. Met bus en al rijdt u hier doorheen! De boer laat u ook kennis maken met alle ins en outs van het bedrijf. Een dag om nooit te vergeten!

Heeft u specifieke wensen of wilt u enkele onderdelen wijzigen? Laat het ons weten!

Eigenschaften:

Mehr wie das