Vlasdag Dreischor

18 AUGUST

Dreischor is op de dag van dit traditioneel evenement weer helemaal 'Vlasdorp'. De vlasdag doet de oude traditie van vlasbewerking weer herleven. Ambachtslieden laten zien hoe in vroegere tijden vlas bewerkt werd tot linnen en touw.

Vlasdag Dreischor is een beproefd recept met vaste ingrediënten. Hoofdbestanddeel is een oergezellige Ring met braderie en oude ambachten. Tussen de oude ambachten op de Ring kunt u genieten van Eerlijke&Heerlijke Streekproducten, snacks en creatieve aanbiedingen.

De stoepen op de Ring zijn bestemd voor de Kinderrommelmarkt. Schoolkinderen van Dreischor met koopmansgeest mogen hier 2e hands spullen aan de man brengen. Voor de heel kleintjes is er een heuse draaimolen.

Kijk voor meer informatie op: http://www.vlasdag.nl.

Eigenschaften:

Mehr wie das