Wanderroute

VVV-Route: Op groene voeten door de Zak

ENTFERNUNG 4 KM

Kijken en luisteren, ruiken en voelen. Tijdens deze wandeling (4,3 km) worden alle zintuigen op scherp gezet. Volg de paaltjes en speur naar de eenden die zich onderweg schuilhouden. Deze route met doe-opdrachten laat je spelenderwijs kennismaken met het omliggende landschap.

Hoedekenskerke is het eindstation van de stoomtrein Goes-Borsele. Deze wandeling start bij het perron, zodat je na een ontspannen treinreis te voet verder kunt gaan. Op de Pluimweide naast het station, kun je jezelf na de wandeling nog uren vermaken.

De wandeling volgt het wandelroutenetwerk. Je wandelt gewoon van knooppunt naar knooppunt. Onderweg staan bordjes met een bergeend. Heb je de eend gevonden? Doe dan meteen de bijbehorende opdracht…

Deze route is opgenomen in het 'Zakboekje' van Zuid-Beveland, verkrijgbaar bij alle VVV-Inspiratiepunten en via www.vvvzeeland.nl/shop

Lesen Sie mehr von 12,95
Eigenschaften: