More info?
from € 11.50
3 JUL UNTIL 30 AUG

Belevings rondvaart op vissersschip YE100 vanuit Yerseke

from 11.50

Contact

Location Address

Belevings rondvaart op vissersschip YE100 vanuit Yerseke
Address: Meerpaalweg 20 (geen post)
4401KA Yerseke Yerseke
Nederland
Website: http://www.rondvaartenyerseke.nl
E-mail: [email protected]
Phone: +31 6 22 08 93 93
Remarks opening hours:

Met het schip YE100 maken wij van uw rondvaart een beleving van de Oosterschelde! Vanaf heden tot 30 December kunt u mee voor een ZEEHONDENTOCHT - MOSSELTOUR of NATUURVAARTOCHT. Met kinderen onderzoeken we het bodemleven van de Oosterschelde. Kijk op www.rondvaartenyerserke.nl naar het gehele schema en boek via het reserveringsysteem op de site.
“Geen standaard rondvaart, maar een echte beleving!”
U kunt het gehele jaar het grootste Nationaal Park van Nederland De Oosterschelde op verschillende manieren te ontdekken en beleven. Voor groepen, op een door u gewenste dag en tijd...
van heden t/m Kerst hebben wij een geweldig rondvaart programma waar u alléén, met uw gezin of familie op kan reserveren. Op onze site www.YE100.nl of www.rondvaartenyerseke.nl ziet u het schema van de vaarten die 2020 gepland zijn en waarop u kunt inschrijven… reserveren via de site is noodzakelijk. Op de overige data zijn wij beschikbaar voor besloten rondvaarten met uw groepen. 

* Zeehondentocht Op de grootste droogvallende zandbank nabij de Zeelandbrug, liggen de zeehonden op “steenworp” afstand te rusten. 
* Mossel-tour met Sleepvis-Demo alles over de mosselindustrie van Yerseke met een demonstratie van het vissen van mosselen en Oesters. Maar wat leeft er eigenlijk op de bodem.., wij vertellen er alles over! 
* Natuurvaartocht met een stop op een drooggevallen EILAND, even de benen strekken, wij gidsen u bij een geweldige wandeling op de bodem van de Oosterschelde (zand/schelpenbank) een unieke beleving!

Organisation

Rondvaarten Marstrand
Name: Rondvaarten Marstrand
Address: Yerseke
Netherlands, the
E-mail: [email protected]
Phone: +31 6 22 08 93 93
Social media Twitter
Facebook
+31 6 22 08 93 93 Send an email Website

More like this

Vlissingen
NEW
4 UNTIL 25 AUG
TUE

Busexcursie Gent met rondvaart

  • excursion
  • event
  • vlissingen
Stellendam
13 SEPTEMBER

Excursie naar vogelobservatorium Tij

  • excursion
  • event
  • stellendam