Restaurant

Restaurant de Gouden Bock

Met maar één vleesgerecht op de kaart wordt restaurant de Gouden Bock ook wel hét visrestaurant van Middelburg genoemd. De Gouden Bock richt zich op verse vis en, in het seizoen, wild. Je vindt restaurant de Gouden Bock aan het Damplein in een pand uit 1669. Net als het eten van de Gouden Bock, ademt het pand met al z'n authentieke details ambachtelijkheid uit.

Chef Martijn is het type dat enkele producten in zijn keuken zelf oogst zoals zeewier. Gastvrouw Michelle kan je met passie vertellen over wat er op je bord ligt. De specialiteit bij de Gouden Bock is vis; op de kaart kan je één vleesgerecht vinden, namelijk kalfslende met paddenstoelen, sjalottenjus en koolrabi. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner.

Aan de overkant van de Gouden Bock zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Op maandag tot en met zaterdag is het betaald parkeren van 08:00 tot 20:00. 

Read more from 6.50
Features:

More like this

Nieuw-Namen

Sint Benedictus / Confiserie De Pekker

  • restaurant
  • hospitality
  • nieuw-namen
Kloosterzande

Dorpshotel de Linde

  • restaurant
  • hospitality
  • kloosterzande
Stavenisse

Hap & Tap ' t Scheld

  • restaurant
  • hospitality
  • stavenisse
Sas van Gent
€ 8.50
DISCOUNT

Eetcafé 't Stremijn & Watergeus

  • restaurant
  • hospitality
  • sas van gent