Nieuwe ZeelandPas vanaf 1 maart verkrijgbaar

voorkant ZeelandPas 3Dmaandag 27 februari 2017

RUIM 300 ZEEUWSE BELEVINGEN MET KORTING

Op 1 maart gaat het nieuwe pasjaar voor de ZeelandPas van start en zal de pas weer voor toeristen en inwoners verkrijgbaar zijn bij de VVV-Inspiratiepunten en andere deelnemende verkooppunten. Het aanbod van de ZeelandPas is dit jaar uitgebreid met een aantal mooie nieuwe acties, daarnaast is de gemeente Hulst aangesloten als nieuwe partner. De pas geeft meer dan € 500,- voordeel bij ruim 300 Zeeuwse belevingen, waaronder alle grote Zeeuwse dagattracties en musea.

Projectleider Noëlle Verhage: “Wij zijn erg blij dat gemeente Hulst is aangesloten bij de ZeelandPas, in deze gemeente zijn mooie belevingen waar men als inwoner en gast gebruik van kan maken”. Naast de bekende dagattracties en musea zijn er ook vele andere unieke activiteiten zoals bijvoorbeeld golfsurfen, paardrijden op het strand, een Zeeuwse kookworkshop, Zeeuws eten en prachtige streekproducten. Het doel van de ZeelandPas is om inwoners en gasten te inspireren om erop uit te gaan in Zeeland.

Buitenom het beleefaanbod biedt de ZeelandPas ook weer gratis extra’s. Zo is de deelname aan een stadswandeling door Domburg, Hulst, Sluis, Terneuzen, Veere en Zierikzee gratis inbegrepen. En kan men met de Zomerbus een gratis rit maken over Zuid-Beveland. Daarnaast worden er nog andere vervoersmogelijkheden (met korting) aan het aanbod gekoppeld.

Jaargids
Alle acties die dit pasjaar (1 maart 2017 - 28 februari 2018) geldig zijn staan gebundeld in de jaargids, de belevingen staan op volgorde van regio en is bovendien uitgegeven in een handige pocketuitgave. Bij aankoop van de pas ontvang je deze nieuwe overzichtelijke jaargids gratis.

Verkrijgbaar
De ZeelandPas is voor € 4,- per persoon verkrijgbaar bij onder andere de 17 VVV-Inspiratiepunten in Zeeland, via de webshop www.zeelandshop.com en een groot aantal Zeeuwse verblijfsaccommodaties en andere verkooppunten. Een compleet overzicht van verkooppunten is te vinden op www.zeelandpas.nl. Dit pasjaar kan men in heel Zeeland gebruik maken van de pas, er geldt een persoonspas voor zowel inwoners als toeristen.

Realisatie
De ZeelandPas is een project van Economische Impuls Zeeland, VVV Zeeland en Kenniscentrum Kusttoerisme. Het project is onder andere mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland, Stichting Schouwen-Duiveland Pas, Stichting Beleef Zeeuws-Vlaanderen, de Stichting Economische Stimulering Veere, Toeristische Impuls van de gemeente Veere en de gemeenten Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen en Veere.

NOOT VOOR REDACTIE

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Noëlle Verhage (projectleider Digitale Innovatie) via 0118-587700 of email: n.verhage@vvvzeeland.nl.