Enthousiaste gidsen (vrijwilligers)

donderdag 01 januari 1970 01:00

VVV Zeeland (Groepsarrangementen) is op zoek naar enthousiaste gidsen die op basis van vrijwilligheid groepen (zowel zakelijk als toeristen) willen rondleiden in (delen van) Zeeland.

Groepsarrangementen is als al jaren actief op het gebied van de organisatie van uitjes in Zeeland. Onze klanten zijn voornamelijk Belgische en Nederlandse groepen (bedrijven & particulieren) en anderstalige groepen.

VVV Zeeland (Groepsarrangementen Zeeland) is op zoek naar enthousiaste gidsen die op basis van vrijwilligheid groepen (zowel zakelijk als toeristen) willen rondleiden in (delen van) Zeeland.

Wij zijn een organisatie die niets liever doet dan iedereen Fan van Zeeland te maken.

Wij zoeken enthousiaste ambassadeurs van Zeeland die het leuk vinden om hun kennis te delen met mensen die geïnteresseerd zijn in en meer willen weten over onze mooie provincie.

Wij vragen van onze vrijwilligers dat ze beschikken over ruime kennis van de historie en de cultuur van Zeeland of een enkel gebied of stad. Daarnaast ben je in staat om deze kennis met passie over te brengen aan de groepen die je rondleidt.

Je bent; enthousiast, zelfstandig, goed in improviseren, betrouwbaar.
Je hebt; goede communicatieve vaardigheden en een verzorgd uiterlijk.

Je werkzaamheden verricht je op basis van beschikbaarheid. Wij bieden je voor de activiteiten die je verricht vrijwilligersvergoeding.

Meer informatie over deze vacature is verkrijgbaar bij Groepsarrangementen Zeeland via groepen@vvvzeeland.nl of 0118-569177.

Heb je interesse? Je motivatie en CV kan je digitaal toesturen naar groepen@vvvzeeland.nl o.v.v. vrijwilliger gids.