Apps

Met de handige Zeeland Apps ontdek je op je gemak op je eigen telefoon of tablet al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Op zoek naar een mooie fietsroute, een leuk evenement, het adres van een jachthaven, spannende attracties, mooie plekjes, leuke doedingen en fijne overnachtingen? Download dan deze apps van en over Zeeland. Je ontdekt er veel leuks!

Mobiele routeplanner

De mobiele routeplanner is een website, geschikt voor mobiele apparaten, waarmee de bezoeker zelf, thuis bijvoorbeeld, een wandel- of fietsroute kan samenstellen op basis van het knooppuntennetwerk. Op de fiets- of wandellocatie aangekomen roept hij hem weer op (op zijn mobiel of tablet) en kan hij van start.

Bekijk de mobiele routeplanner

Deltagids app

De bekende Deltagids van de VVV heeft een digitaal zusje, de Deltagids app. Hierin vind je de gegevens van alle jachthavens, bootverhuurders, zeil- en surfscholen, jachtwerven, (watersport)stranden en duiklocaties in de Delta. De app is ingedeeld in regio’s die veel tips bevatten op het gebied van watersport, maar ook allerlei leuke activiteiten aan wal. Handig is ook het overzicht van marifoonkanalen en de getijdentabellen.

Download de Deltagids app

DELTA's Zeeland app

In deze app vind je de favoriete locaties van DELTA-medewerkers. Zij kennen de provincie goed omdat ze er wonen en/of werken. Daarom laten ze je graag de mooiste plekjes zien, ook de plekjes die je niet in de gidsen terugvindt. Heb je zelf een leuke tip? Stuur hem dan in via de app en laat iedereen meegenieten.

Download DELTA's Zeeland app