Ervaar de Delta op hoog niveau

Nergens kun je de geschiedenis, de verhalen en de overweldigende schoonheid van de Delta intenser beleven dan op deze unieke manier! De indrukwekkende verhalen van mensen die de watersnoodramp van '53 hebben meegemaakt, worden verteld in het Watersnoodmuseum. En de grootsheid van de Deltawerken is het best te zien vanuit de lucht.

Het Watersnoodmuseum en CessAir, die rondvluchten aanbied vanaf vliegveld Midden-Zeeland, hebben samen een arrangement samengesteld met de veelzeggende titel “Ervaar de Delta op hoog niveau!”

Je begint de dag in het Watersnoodmuseum, waar je wordt ontvangen met koffie/thee en een Zeeuwse bolus. Vervolgens wordt je door het museum geleid middels een audiotour.

Na het museumbezoek rijd je door naar vliegveld Midden-Zeeland, vanwaar je opstijgt voor een rondvlucht over de Oosterschelde – van de Stormvloedkering tot de caissons bij Ouwerkerk. Bij terugkomst staat er een diner op je te wachten in het restaurant van het vliegveld, met uitzicht op de start- en landingsbaan.

Het arrangement "Ervaar de Delta op hoog niveau" is te reserveren via het Watersnoodmuseum, tel. 0111 - 644 382 of via [email protected] Het arrangement kost € 83,50 p.p. op basis van drie personen. Bij meer of minder personen kunnen afwijkende prijzen gelden. Arrangement op basis van beschikbaarheid. 

 

-

Ouwerkerk

Watersnoodmuseum Ouwerkerk

  • monument
  • cultuur
  • ouwerkerk
Gerelateerde tags: