Strandpaviljoen

Beachclub Natural High

Beachclub Natural High is een prachtig strandpaviljoen op het Noordzeestrand achter de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland.  Ons uitgestrekte terras biedt talloze zitplaatsen en een prachtig uitzicht over het strand. U kunt uiteraard ook terecht ins ons sfeervolle restaurant.

Mogelijkheden

U kunt bij ons een lekker drankje doen, heerlijk a la cart dineren of genieten van een gezellig groepsarrangement.

Onze menukaart kent verrassende vlees- en visgerechten, heerlijke broodjes en gezonde salades. Voor groepen vanaf 10 personen bieden wij verschillende lunches, brunches, buffetten en barbecues aan.

Bekijk hier onze menukaart.

Activiteiten

Vanuit onze Beachclub worden dagelijks verschillende strand- en wateractiviteiten aangeboden voor groepen en individuen. Een greep uit de mogelijkheden: blokarten, kitebuggyen, powerkiten, beachyoga, suppen, kajakken en kitesurfen. Er zijn op onze Beachclub kleedruimtes, lockers en warme douches aanwezig.

U kunt ook een kijkje nemen in onze beachshop, waar wij naast een breed assortiment aan hardware voor het kite- en golfsurfen, ook een grote collectie lifestyle voor mannen en vrouwen en kinderen hebben samengesteld.

Bij Beachclub Natural High zult u zich dus nooit vervelen!

Bekijk onze website voor meer informatie of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Lees verder vanaf 2,00
Kenmerken: