Strandpaviljoen

Beachclub Perry's

Op een mooie locatie op de Brouwersdam in Scharendijke kan je Beachclub Perry’s vinden. Bij Beachclub Perry’s kan je zeer uiteenlopende gerechten eten. Ieder gerecht heeft wel iets kenmerkends uit een ander land. En dat allemaal op de Brouwersdam.

Beachclub Perry’s heeft diverse gerechten. Wat dacht je van een Caribische Cold Turkey Curry salade of Tajine Casablanca Arab Lam Harem. Je gaat van het ene uiterste naar het andere uiterste. Toch zijn de gerechten met veel zorg bereid en is het zeker smullen bij Perry’s. In de zomer kan je lekker genieten op het terras met uitzicht op de Brouwersdam en het strand.

De auto kan kosteloos geparkeerd worden op de Brouwersdam. Beachclub Perry’s is makkelijk te vinden door de bruine borden te volgen met ‘Beachclub Perry’s’ erop. Het is ook mogelijk om feesten en bruiloften te organiseren bij Beachclub Perry’s.

Lees verder vanaf 7,95
Kenmerken: