Meer informatie?
vanaf € 11,50
3 JUL T/M 30 AUG

Belevings rondvaart op vissersschip YE100 vanuit Yerseke

vanaf 11,50

Contact

Locatie adres

Belevings rondvaart op vissersschip YE100 vanuit Yerseke
Adres: Meerpaalweg 20 (geen post)
4401KA Yerseke Yerseke
Nederland
Website: http://www.rondvaartenyerseke.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 6 22 08 93 93
Opmerkingen openingstijden:

Met het schip YE100 maken wij van uw rondvaart een beleving van de Oosterschelde! Vanaf heden tot 30 December kunt u mee voor een ZEEHONDENTOCHT - MOSSELTOUR of NATUURVAARTOCHT. Met kinderen onderzoeken we het bodemleven van de Oosterschelde. Kijk op www.rondvaartenyerserke.nl naar het gehele schema en boek via het reserveringsysteem op de site.
“Geen standaard rondvaart, maar een echte beleving!”
U kunt het gehele jaar het grootste Nationaal Park van Nederland De Oosterschelde op verschillende manieren te ontdekken en beleven. Voor groepen, op een door u gewenste dag en tijd...
van heden t/m Kerst hebben wij een geweldig rondvaart programma waar u alléén, met uw gezin of familie op kan reserveren. Op onze site www.YE100.nl of www.rondvaartenyerseke.nl ziet u het schema van de vaarten die 2020 gepland zijn en waarop u kunt inschrijven… reserveren via de site is noodzakelijk. Op de overige data zijn wij beschikbaar voor besloten rondvaarten met uw groepen. 

* Zeehondentocht Op de grootste droogvallende zandbank nabij de Zeelandbrug, liggen de zeehonden op “steenworp” afstand te rusten. 
* Mossel-tour met Sleepvis-Demo alles over de mosselindustrie van Yerseke met een demonstratie van het vissen van mosselen en Oesters. Maar wat leeft er eigenlijk op de bodem.., wij vertellen er alles over! 
* Natuurvaartocht met een stop op een drooggevallen EILAND, even de benen strekken, wij gidsen u bij een geweldige wandeling op de bodem van de Oosterschelde (zand/schelpenbank) een unieke beleving!

Organisatie

Rondvaarten Marstrand
Naam: Rondvaarten Marstrand
Adres: Yerseke
Netherlands, the
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 6 22 08 93 93
Social media Twitter
Facebook
+31 6 22 08 93 93 Stuur een mail Website

Meer zoals deze

Nieuwvliet
1 JUL T/M 30 AUG
WO, ZO

Duindendertocht

  • excursie
  • nieuwvliet
Vrouwenpolder
28 DECEMBER

Oranjezon in Kerstsfeer

  • excursie
  • vrouwenpolder
Vlissingen
NIEUW
4 T/M 25 AUG
DI

Busexcursie Gent met rondvaart

  • excursie
  • vlissingen