HomeHome
Visit
Blogs
Zelf bloggen
zeelandbrug

Zelf bloggen?

Op onze website vertellen gastbloggers waarom zij Fan van Zeeland zijn. Van reistips voor een vakantie in Zeeland met kinderen tot een culinaire blog van chefkok Syrco Bakker. Wil jij ook een keer bloggen? Laat het ons weten.
Ben jij of ken je iemand die het leuk vindt om zijn of haar ervaringen, belevenissen, expertise, tips, over (een thema in) Zeeland in tekst, foto's en/of filmpjes te delen met onze ruim 3 miljoen bezoekers (per jaar) op Zeeland.com? Meld je dan aan als blogger.

Wat verwachten we van een blog?
Een tekst met foto's en filmpjes die leuk, informatief, inspirerend, nuttig, vermakelijk, mooi, persoonlijk, origineel en/of authentiek zijn. Het blog moet specifieke en unieke informatie, tips, suggesties, over Zeeland of een Zeeuws thema, bevatten op basis van persoonlijke ervaringen. Ingrediënten om de lezer te inspireren.

Tekst en beeld
Je moet goed kunnen vertellen en een inspirerend verhaal hebben. De minimale lengte van een blog is 300 woorden, het maximum 900 woorden. We zijn blij met mooi beeld. Het is leuk om 3 foto's of 1 filmpje bij de tekst te plaatsen.

Het thema

Je blog kan over van alles gaan! We hebben een groot aantal thema's waarover we blogs willen publiceren. Om maar wat te noemen: Fietsen en wandelen, festivals en evenementen, sportief/actief, natuur en stranden, watersport, culinair, eten & drinken, dagje uit, attracties, bezienswaardigheden, musea, overnachten, wellness, eilanden.