Over deze locatie

Camping ‘Het Hoge Licht' is een camping opgericht sinds 2010, gelegen aan de Joossesweg, tussen Westkapelle en Zoutelande, op loopafstand van het strand. De camping heeft een ruime opzet, met een oppervlakte van ca. 7 ha. Er zijn inmiddels 230 standplaatsen gerealiseerd; 170 jaar- en seizoenplaatsen,  50 toeristische plaatsen en een aantal verhuurchalets.

Camping ‘Het Hoge Licht' staat voor kwaliteit zonder al te veel poespas, en dat is te zien! Alle plaatsen zijn ruim en beschikken over alle hedendaagse aansluitingen. Ook het sanitairgebouw is van alle gemakken voorzien. Of je nu een jaarplaats, seizoenplaats, kampeerplaats of een chalet wilt huren: je vindt het hier!

Verwarmd sanitairpaviljoen met 8 toiletten, 8 douches, mindervaliden doucheruimte, familiedoucheruimte, kinder/baby wasruimte, wasmachines, drogers, campervoorzieningen, multifunctionele ruimte, bar, kinderboerderij, internet, speeltuin, airtrampoline, sportveld etc.

LET OP: vanaf maart 2021 zijn er verschillende plaatsen met prive-sanitair !!

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

De toeristische plaatsen zijn weer beschikbaar van 20 maart tot 31 oktober 2021. in 2022 zijn wij geopend van 02 april tot 23 oktober

Contactgegevens

Hogelichtweg 4
4361 LA
Westkapelle
info@campinghethogelicht.nl
0118-571268


Bekijk route