Over deze locatie

Op Camping het Hoge Licht staan 8 modern ingerichte chalets. Ze zijn van alle gemakken voorzien, zodat je kunt genieten van een onbezorgde kampeervakantie!

Van alle gemakken voorzien

Er is keuze uit een 2-persoons de luxe, 4-persoons en 4-persoons de luxe, 5-persoons  of 6-persoons chalet. Ze zijn voorzien van centrale verwarming. In de knusse woonkamer is een ruime zitplek gemaakt met flatscreen-televisie, voorzien van kabel- en usb-aansluiting. Uiteraard is er ook draadloos internet aanwezig. in de keuken vind je een vier pits gasfornuis, combi-magnetron, koelkast met vriesvak en zelfs een vaatwasser. Als dat geen luxe is!

De moderne badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. In het 2-persoons de luxe chalet is 1 grote slaapkamer en een grotere woon-leefruimte. In het 4-persoons chalet is de ene slaapkamer ingedeeld met een tweepersoonsbed en de andere kamer met een gekruist stapelbed. Het 4-persoons chalet de luxe heeft een slaapkamer met 2-persoons boxspring en een slaapkamer met 2 enkele bedden. Het 5-persoons chalet heeft 2 slaapkamers, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en de andere kamer heeft een stapelbed en een eenpersoonsbed. Het 6-persoons chalet beschikt over 3 slaapkamers: een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, en een slaapkamer met een gekruist stapelbed. In dit chalet is echter geen ruimte voor een campingbedje! Sjouwen met dekbedden, kussens en lakenpakketten is deze vakantie niet nodig: deze zijn aanwezig in het chalet.

Bij het  4 persoons luxe en het 5 persoons luxe chalet heeft het terras een loungeset en 2 ligbedden. Verder is er een berging met bolderkar.

Vanaf het terras geniet je heerlijk van het zonnetje rondom het chalet. Tuinmeubilair is aanwezig. In onze chalets zijn helaas geen huisdieren toegestaan !

Het 2 persoons luxe, 4 persoons luxe en 5-persoons luxe chalet worden alleen voor hele weken verhuurd van vrijdag tot vrijdag.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

De chalets zijn allen voorzien van centrale verwarming en lekkere warme dekbedden. U kunt dan ook het hele jaar door bij ons terecht. In onze Chalets zijn geen huisdieren toegestaan en is het verboden te roken.

Contactgegevens

Hogelichtweg 4
4361 LA
Westkapelle
info@campinghethogelicht.nl
0118-571268


Bekijk route