Over deze locatie

Ruim appartement, voorzien van alle gemakken en met een ideale ligging. Het appartement is rustig gelegen, maar in een paar minuten lopen staat u in het bruisende centrum van Domburg. Hier heeft u volop de keus uit gezellige terrassen, restaurantjes en leuke winkeltjes. En deze winkeltjes zijn ook nog eens 7 dagen in de week geopend. Ook loopt u zo het strand op of het bos in.

Het appartement ligt op de 1e verdieping, is 100m², heeft een woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers. In de woonkamer staan o.a. 2 ruime banken, een eettafel met 6 stoelen, een televisie en er is ook WIFI aanwezig. U loopt vanuit de woonkamer het ruime balkon op. De nette keuken is compleet ingericht met vaatwasser, gaskookplaat, combi magnetron, koelkast met vriesvak, broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat.

De slaapkamers beschikken ieder over een tweepersoonsbed met losse matrassen en dekbedden. Het appartement heeft 2 badkamers: een badkamer met bad, aparte douche, wastafel en de toilet en de andere badkamer heeft een douche en wastafel. Ook is er een apart toilet aanwezig. Dit appartement is daarom erg geschikt voor 4 volwassenen.

Voor uw gemak is er ook een wasmachine en wasdroger aanwezig. Uw auto parkeert u op de parkeerplaats of in de bijbehorende parkeergarage. Een huisdier is welkom.

Domburg is een goed startpunt om Walcheren op de fiets te ontdekken. Er zijn veel fietspaden en landweggetjes waar u heerlijk kunt fietsen. Fietst u richting Oostkapelle, dan gaat u een stuk door het bos.Gaat u de andere kant op naar Westkapelle, dan fietst u langs de machtige zeedijk met prachtig zicht op zee. Ook Middelburg en Vlissingen zijn goed op de fiets te bereiken.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 Zaterdag van 09:00 tot 12:00