Golf

De Goese Golf

Centraal gelegen in Zeeland vindt u De Goese Golf. Bij ons is iedereen welkom. U treft een prachtige A-status 18-holes Championship course aan met fraaie waterpartijen en mooie vergezichten. Voor de minder gevorderde golfer is er een 9 holes Par-3 oefenbaan, putting green, chipping green én driving range aanwezig. Heeft u nog nooit gegolft en wilt u kennismaken met de sport, dan verzorgen wij graag een golfles of golfclinic.

Wilt u golfen en lekker eten combineren, maak dan gebruik van onze golfarrangementen.

Een starttijd reserveren voor de 18 holes wedstrijdbaan wordt aanbevolen. Dit kan online of u belt met de receptie (0113 – 229 557). Lees hier meer over onze golfbaan. Clubs, golftassen, buggy’s, handicarts en trolleys kunt u bij ons huren.  Bekijk hier onze greenfee tarieven.

Kenmerken:

Meer zoals deze