Over deze locatie

In de zak van Zuid Beveland, ligt het dorpje Baarland. In deze natuurlijke omgeving bevindt zich, in de voormalige gereformeerde kerk, het prachtige restaurant De Kleine Toren van Baarland. In het themajaar van het Nederlands bureau van Toerisme is dit restaurant uitgeroepen tot een van de vier verborgen parels van Zeeland. Je kunt hier kiezen voor een uitgebreide lunchkaart of een mooie a la carte kaart. Er wordt gewerkt met streekproducten van het land en uit de zee. Daarnaast heeft De Kleine Toren van Baarland ook een mooie wijnkaart met wijnen uit vele verschillende landen.

Aan iedereen wordt gedacht. Het restaurant is toegankelijk voor jong en oud, valide en minder valide gasten. Ook je huisdier is hier van harte welkom. De prachtige locatie maakt dit restaurant ook ideaal voor feesten, partijen, congressen of workshops.

Restaurant De Kleine Toren is gelegen in het landelijke Baarland, temidden van mooie bloemendijken, de prachtige polders en op loopafstand van de Westerschelde.  Baarland ligt diep in de "zak van Zuid Beveland". Een zeer geliefde streek voor fietsers, wandelaars en toerrijders die houden van het landschap en de kleine dorpjes waar de "zak" groot in is. Alle dorpjes liggen ongeveer 3 kilometer van elkaar en vormen samen een mooi decor. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes uitgezet en vele lopen langs De Kleine Toren.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

Lunch:Donderdag tot en met zondag 12.00-14.00 uur  Diner:Woensdag tot en met vrijdag vanaf 17.30 uur Zaterdag vanaf 18.00 uurZondag doorlopend geopendMaandag en dinsdag geslotenKeuken geopend tot 21.00 uur

Contactgegevens

Nieuweweg 3
4435 AB
Baarland
info@dekleinetoren.nl
0113-634187


Bekijk route