Over deze locatie

Luxe, kindvriendelijk 16-persoons uniek vakantiehuis op steenworp afstand van het mooie strand van Vlissingen. Dit comfortabele vakantiehuis ligt vlakbij het centrum van Vlissingen en op 1 minuut loopafstand van het strand.

Beleef een heerlijke vakantie in de compleet gerestaureerde watertoren uit 1896. In een werkelijk unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen, kunt u met een gezelschap tot wel 16 personen riant verblijven en genieten in en om de toren. Er is binnen de dikke muren van deze rookvrije watertoren onder meer een goed uitgerust woongedeelte, verdeeld over enkele verdiepingen, 3 badkamers, 5 toiletruimtes, een speelruimte in de kelder en een echte experience van de beleving van het enorme watervat (in en er om heen). U kunt zelfs in de torenkap komen waar u al zittend en relaxend aan 4 zijden een onmetelijk uitzicht heeft over zee en het eiland Walcheren. En dit is nog niet alles. Op zo'n 36 meter hoogte heeft de watertoren nog een unieke uitkijktoren.

Recreëren buiten doet u in de riante tuin rondom (ca. 800 m2 perceel) met groot terras met volop zon en privacy. Op eigen terrein hebben we eigen parkeergelegenheid voor 5 auto's.

De Boulevard ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts een minuut bereikbaar. En aan de Boulevard ligt het badstrand, het zuidelijkste zuidstrand van Nederland waar de u de voorbijtrekkende zeeschepen haast kunt aanraken. Zo dicht varen deze langs de kust. Ook het winkelhart en de vele restaurants liggen op loopafstand.

Zoekt u voor een vakantie, een midweek of een weekeindje weg een onvergetelijke  locatie, boek dan de watertoren van Vlissingen. 

Achter de entreepartij van dit in 2015 gerestaureerde rijksmonument bevindt zich op de begane grond een ruime woonkeuken waar u met maximaal 16 personen kunt aanschuiven voor een heerlijk maaltijd. In de keuken is een fraai keukenblok, van alle gemakken voorzien en geheel in stijl met de contouren van de toren. De 2e helft van deze verdieping biedt plaats aan de zitkamer met hoge plafonds die de ronde vorm van de toren nog meer accentueren. Deze living beschikt over heerlijke relaxbanken en heeft een eigen toegang tot het bordes naar de tuin. Een transparante glazen gashaard zorgt voor een sfeervolle afscheiding en tevens doorkijk van de leefkeuken naar de woonkamer en omgekeerd. In de haast industriële kelder is een volledig ingerichte speelruimte voor jong en oud met onder andereArcade games, tafelvoetbal en biljart. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en/of droger die hier staan opgesteld.

De 1e etage is een halve verdieping die plaats biedt aan een speelse (kinder)kamer met 4 slaapplaatsen en een eigen badkamer met douche, toilet en wastafels.

Op de 2e tot en met de 4e verdieping zijn in totaal 6 grote 2-persoonskamers. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer door de vorm, hoogte van plafonds of de aanwezige meubeltjes. Voorts zijn er hier 2 luxe badkamers met onder meer inloopdouche, badkamermeubel en toilet. In één van de badkamers vindt u zelfs een comfortabele sauna.

Alle kamers, van woonkamer tot de 7 slaapkamers hebben elk een eigen flatscreen televisie.

Vanaf de 4e etage kunt u met een mooie wenteltrap de ruimte onder het watervat (300.000 liter) bereiken of via het bordes om het watervat heen lopen. Door de omliggende ramen heeft u vrij uitzicht over de omgeving, de stad en zelfs al een stukje zee. U kunt ook in het voormalige vat komen. U ervaart dan pas echt hoeveel water er ooit in het vat opgeslagen is. In het midden van het watervat is een prettige wenteltrap waarmee u de toren van watertoren beklimt. Op grote hoogte geniet u zittend en relaxend onder de markante kap met een ingewikkelde spantconstructie van authentiek houtvakwerk. Dit is feitelijk al een beleving op zich. De dakkapellen bieden ook hier oneindige vergezichten. Het absolute en letterlijke hoogtepunt van de watertoren is natuurlijk de uitkijktoren, onder het kroontje van de toren op zo’n 36 meter hoogte. Het adembenemende uitzicht in alle 4 windstreken reikt hier tot ver over het eiland en over zee.

Heeft u speciale wensen of wilt u uw verblijf combineren met een activiteit, vraag het ons. Wij hebben tal van arrangementen reeds voor u samengesteld waaruit u kunt kiezen en zit uw wens er nog niet bij? Dan zullen wij er alles aan doen om uw wens te realiseren.

Deze ultieme gastvrijheid staat net als de watertoren met haar mogelijkheden op eenzame hoogte.

Contactgegevens & Openingstijden

Openingstijden

De Watertoren Vlissingen is het gehele jaar door open.  De huurperiodes zijn:- Per weekend: vrijdag 15:00 uur t/m maandag 10:00 uur- Per midweek: Maandag 15:00 uur t/m vrijdag 10:00 uur- Per week: vrijdag 15:00 uur t/m vrijdag 10:00 uur

Contactgegevens

Badhuisstraat 187
4382 AM
Vlissingen


Bekijk route