Duiken in Zeeland

Vraag je je wel eens af hoe de wereld er onder water uit ziet? En hoe het zou zijn om tussen kleurrijke vissen door te zwemmen? Maak dan eens kennis met de duiksport! Daarvoor hoef je niet persé naar tropische landen af te reizen; het kan ook in Zeeland, één van de populairste duikgebieden van West-Europa!

Leren duiken is niet moeilijk!

Er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Wil je kennismaken met de duiksport? Maak dan een introductieduik bij één van de vele duikcentra in Zeeland! Heb je al eens gedoken en wil je graag een duikopleiding volgen? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Alle duiklocaties op een kaart

In één blik een overzicht van de ruim honderd duikplaatsen in Zeeland? Kijk op onze interactieve kaart! Daar vind je alle informatie bij elkaar. Bovendien kun je per duiklocatie ook nog eens zien hoe het met de flora en fauna is gesteld en wat je van het voorzieningenniveau kunt verwachten.

Bekijk de interactieve kaart met alle duiklocaties in Zeeland

Top 10 duiklocaties

  1. Scharendijke (16a)
  2. Zeelandbrug (32)
  3. Bergse Diepsluis (81)
  4. Dreischor Gemaal (4)
  5. Gorishoek (78)
  6. Wemeldinge (66)
  7. Anna Jacoba Polder (72)
  8. Schelphoek (42)
  9. Veerse Dam (86)
  10. Polredijk (85)

Niet-duikers in het gezelschap?

Varen langs eilanden op de Grevelingen, een ontdekkingstocht op de Oosterscheldekering, shoppen in Middelburg of genieten van de historie op een terrasje in Zierikzee. Genoeg te doen, zodat ook niet-duikers kunnen genieten van een fantastische vakantie in Zeeland!

Ontdek wat je kan zien en doen in Zeeland