B2B weer een succes!

Op dinsdag 31 oktober vond alweer de zesde editie van de netwerkbijeenkomst ‘Business to Business Beveland Recreatief’ plaats. Dit maal werden zo een 90 mensen hartelijk ontvangen in het Klok’uus.

Wethouder de Putter opende de bijeenkomst waarna hij het woord gaf aan verschillende ondernemersverenigingen en promotiestichtingen. MKB Wemeldinge, Stichting Landschapspark Borsele, Welkom Wolphaartsdijk, Stichting Dagattracties Zeeland, Stichting Promotie Yerseke en VVV Zeeland vertelde allemaal hun verhaal over samenwerking.
Na de pitches kwam John Hagers van de Rabobank Oosterschelde aan het woord om iedereen bij te praten over cijfers en trends in de toeristische sector.
Ten slotte heeft Anne-Marie Lokerse van het Klok’uus de transformatie laten zien van fruitteeltbedrijf naar dag attractie met horecagelegenheid. Na haar presentatie kregen we een rondleiding door het Klok’uus. Download hier de presentatie.

Na het programma was er ruimte om gezellig na te praten onder het genot van een walking dinner en een drankje.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst.
Alle aanwezigen bedankt voor jullie komst en graag zien we iedereen in 2018 weer terug.