Blog van een ondernemer

Als echt Zeeuws meisje met 3 jonge kindjes, een Zeeuw als man en als Zeeuwse ondernemer vind ik het super om kort een blog te schrijven!

Natuurlijk gaat mijn blog over mijn passie voor Zeeland, Social Media en mijn netwerk Women with Power.

Als online marketeer laten wij alle bedrijven online stralen. En aangezien samenwerking kracht is bundelen wij onze klanten, delen we kennis en zorgen we ervoor dat Zeeland altijd zichtbaar is!
Vooral op recreatie gebied komen mensen niet voor een kamer met een bed, maar ze komen voor de emotie achter Zeeland, de rust, ruimte, natuur, woon & recreatiemogelijkheden.

En laten we die in Zeeland nou volop hebben! Als Zeeuws media bureau hebben we dan ook het genoegen om vele bedrijven online te mogen vertegenwoordigen. We kennen de markt en hebben de kennis anno nu en de toekomst!
Daarnaast zijn we gevestigd in de bruisende Ondernemersbron in Kamperland. Hier is altijd wat te beleven! Kennis & samenwerking zijn key hierin!

Wat ik nu bijna helemaal vergeet….dat is mijn vrouwennetwerk en meteen ook hobby in Zeeland! Sinds kort blazen we Women with Power nieuw leven in.
Women With Power is een community voor en door powervrouwen. We organiseren per jaar 4 evenementen, geven een magazine uit, verzorgen de Powervrouw van de maand en organiseren een jaarlijks Powergala met een award voor de Zeeuwse Powervrouw, maar ook voor aanstormend talent. Daarnaast zetten we ons meerdere malen per jaar in voor een goed doel. Natuurlijk wel gericht op de vrouw! Want in iedere vrouw schuilt een powervrouw!
Binnen onze groep inspireren, motiveren en delen we kennis met powervrouwen en voor powervrouwen. Een echte community /podium met uiteraard een positieve vibe! Momenteel bevat ons netwerk meer dan 2300 Zeeuwse Powervrouwen! Power genoeg in Zeeland dus!

WWP Pagina
WWP Groep

Volg mijn YouTube kanaal

Mochten jullie meer willen weten? Mailen kan altijd via [email protected]