ZeelandPas

Het nieuwe ZeelandPasjaar is per 1 maart 2018 weer van start gegaan! De Zeelandpas biedt allerlei voordelen voor zowel de inwoner als de gast op het gebied van culinair, welness, actief en funvervoer.

Naast de voordelen van de ZeelandPas voor de inwoner en gast biedt deze ook voordelen voor u als ondernemer. Zo krijgt u als acceptant of uitgever een persoonlijke inlogcode welke toegang geeft tot het dashboard. Hiermee kunt u door de ZeelandPas juist te registreren inzicht krijgen in de gast. Van waar komt uw gast, onder welke weersomstandigheden en maakt de gast een combinatiebezoek? Hier kunt u als ondernemer weer op in spelen.
Het dashboard is een product ontwikkeld door het Kenniscentrum Kusttoerisme in samenwerking met VVV Zeeland, Economisch Impuls Zeeland, verschillende ondernemers en gemeenten.

Verder neemt VVV Zeeland u gratis mee in de promotie rondom de ZeelandPas en kunt u kosteloos gebruik maken van de beschikbare promotiemiddelen. Zet bijvoorbeeld je actie met de ZeelandPas in het zonnetje! Gebruik de tool via de link. 

Bent u al pasuitgever en/ of acceptant? Op de site van de ZeelandPas worden tips gegeven voor de verkoop van de ZeelandPas.
Voor meer informatie over het aanbieden van een actie op de ZeelandPas of het uitgeven van de ZeelandPas gaat u naar www.zeelandpas.nl 

Voor meer informatie over het dashboard kunt u contact opnemen met het Kenniscentrum Kusttoerisme per mail: [email protected] of bellen met 0118-489850