Eilanden

Ontdek de eilanden

  • Goeree-Overflakkee
  • Schouwen-Duiveland
  • Tholen & Sint Philipsland
  • Noord-Beveland
  • Walcheren
  • Zuid-Beveland
  • Zeeuws-Vlaanderen

Goeree-Overflakkee

 

Schouwen-Duiveland

Tholen & Sint Philipsland

Noord-Beveland

Walcheren

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen

Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee

Je kunt hier heerlijk door de brede duinen fietsen en wandelen, maar ook uitgestrekte polders verkennen. Ouddorp en Herkingen zijn populaire vakantiebestemmingen en het nabij gelegen Goedereede wordt ook druk bezocht. En natuurlijk heeft Goeree-Overflakkee prachtige brede zandstranden en de populaire Brouwersdam waar je uitstekend kunt zonnen of watersporten. Goeree is ook een prima uitvalsbasis om het Haringvliet en de Grevelingen te verkennen.

Meer over Goeree-Overflakkee

Tholen en Sint Philipsland

Tholen en Sint Philipsland

Sint Philipsland en Tholen zijn bestemmingen voor natuurliefhebbers, rustzoekers en watersporters. De prachtige natuur en de ontspannen sfeer in de dorpen zorgen dat je binnen een dag volledig onthaast. De mooiste plekjes van Tholen ontdek je tijdens het wandelen of fietsen. Aan de noordkant van Tholen vind je veel kleine historische polders en de schorren en slikken hebben een bijzondere flora en fauna. Is jouw beste ontspanning inspanning? De wateren rond Sint Philipsland en Tholen lenen zich uitstekend voor surfen, zeilen of een chill-out toertje op je motorboot. 

Meer over Tholen en Sint Philipsland

Walcheren

Walcheren

Walcheren heeft alles in huis voor een geslaagde vakantie. Een prachtige kustlijn met dito stranden, een heerlijk rustig agrarisch binnenland en diverse steden en levendige dorpen voor wie lekker uit eten wil of zin heeft in een avondje uit. Walcheren heeft de perfecte mix. Je kunt een actieve doe-vakantie houden met bezoekjes aan musea, attracties en monumenten, maar je kunt ook helemaal tot rust komen in de vele prachtige natuurgebieden of relaxen op het strand.

Meer over Walcheren

Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen

Een contrastrijk stukje Zeeland. Cultuur en traditie van eeuwenoude stadjes gaan in Zeeuws-Vlaanderen hand in hand met zee- en strandplezier aan de kust. In bruisende havens ervaar je het rijke maritieme verleden en het hypermoderne heden. Je kunt de Zeeuws-Vlaamse dijken en landweggetjes die je langs polders, hoge bomen, oude knotwilgen en verborgen kreken voeren goed verkennen met het fietsknooppuntensysteem. Zeeuws-Vlaanderen is ook een culinaire bestemming met een groot aantal sterrenrestaurants en natuurlijk heel veel mosselen. 

Meer over Zeeuws-Vlaanderen