Bouw Ecohotel Ouddorp gestart

De bouw is gestart!

Op donderdag 6 maart jl. werd door Aannemingsbedrijf Van den Nieuwendijk BV uit Stellendam de eerste paal geslagen van de model resort-villa van het project Punt-West Hotel & Beachresort. Dit prestigieuze project is ontwikkeld door DPP Vastgoedgroep b.v. uit Zierikzee en Zeelenberg Ontwikkelingsmaatschappij uit Ouddorp en wordt gebouwd bij de Punt bij Ouddorp. De modelvilla/suite is compleet ingericht vanaf Pinksteren 2014 te bezichtigen.

In week 10 worden de voorbereidende werkzaamheden afgerond: het plaggen van de grond, met daarin de duinvegetatie die tijdelijk wordt ingekuild, is bijna gereed. Daarna kan worden begonnen met de aanleg van de infrastructuur en het realiseren van een eiland langs de oever. Er worden in totaal 92 eenheden gebouwd. Deze resortvilla’s/suites , waarvan een groot deel direct aan het Grevelingenmeer ligt, zijn bijna allemaal verkocht en worden naar verwachting voor de zomer van 2015 opgeleverd.

Ook de bouw van een Beachclub met lounge, restaurant, bar, congreszalen etc. zal deze zomer nog starten. Het geheel zal vanaf het voorjaar 2015 geopend zijn en verhuurd worden.

Meer informatie vindt u op www.punt-west.nl.