activiteiten Oudorp

Shoppen Goeree-Overflakkee

Diverse schitterende routes lopen door Goeree-Overflakkee. Door het fietsknooppuntensysteem kun je aan de hand van diverse bordjes de mooiste routes fietsen. Deze routes zijn verkrijgbaar op de webshop of het regionale Ben je op zoek naar een specifiek product of wil je lekker slenteren langs leuke winkeltjes? Goeree-Overflakkee biedt meerdere winkelmogelijkheden. Twee grotere winkelcentra zijn: ‘Ons Durp’ in Ouddorp en ‘D’n Diek’ in Middelharnis. Ook in de overige dorpjes en op de Brouwersdam vind je winkels.
Ouddorp heeft een gezellig centrum wat gelegen is rondom de Dorpskerk. Je vindt hier meerdere (sport)kleding- en schoenenwinkels, ambachtelijke bakkers, kleine warenhuizen, supermarkten, een drogisterij, slagerij en meerdere restaurantjes met gezellige terrasjes om even uit te rusten tijdens het shoppen.
Winkelcentrum ‘D’n Diek’ biedt urenlang winkelplezier met leuke modewinkels voor jong en oud, gezellige boetiekjes en sfeervolle terrasjes langs de haven. Middelharnis is echt “het winkelhart” van het eiland Goeree-Overflakkee.

Koopavonden

Heb je overdag geen tijd om naar een winkel te gaan doordat je een dagje uit bent geweest, gewerkt hebt of lekker naar het strand bent geweest? Er zijn een aantal koopavonden in de omgeving.
Ouddorp: vrijdagavond
Middelharnis: vrijdagavond
Hellevoetsluis: vrijdagavond
Zierikzee: donderdagavond

Winkelsluiting

Een regenachtige dag waarop je een rondje wil gaan shoppen, of gewoon nog een paar dingen die op je boodschappenlijstje staan? Genoeg winkelmogelijkheden in Ouddorp en omgeving! Houd er rekening mee dat bepaalde winkels gesloten kunnen zijn op onderstaande dagen/dagdelen.
Ouddorp, Goedereede, Stellendam: maandagmorgen/dinsdagmiddag
Middelharnis, Zierikzee, Middelburg, Goes, Hellevoetsluis: maandagmorgenVVV kantoor.

Lees verder