HomeHome
Visit
Wat te doen
Lente in Middelburg op het terras

Wat te doen in Zeeland

Wat te doen in Zeeland? Genoeg. Een actieve dag op het water of luieren op het strand. Fietsen door de Zak van Zuid-Beveland of de historie van Zeeland onderzoeken in een van de musea. Proef de gezelligheid in de Zeeuwse dorpen en steden. Of zoek juist de rust op en breng een bezoek aan één van de onontdekte plekken. Alleen, met je partner of met het hele gezin. Zeeland barst van de belevenissen en attracties.

Duik de natuur in

Met een kustlijn van 650 kilometer en contrastrijke natuurgebieden vormt Zeeland een prachtig decor voor allerlei activiteiten. Verken de parels van de Zeeuwse natuur op de fiets of te voet. Waai uit op de mooiste stranden. Ben jij een échte sportieveling? De natuur in Zeeland biedt ruimte voor sport! Van vogels spotten op de vogelboulevard tot een vaartocht op de Oosterschelde: wij hebben verschillende leuke natuuractiviteiten voor je op een rijtje gezet.

Zin om op pad te gaan

in de Zeeuwse natuur?

Voorjaars tips!

In het voorjaar ontwaakt de Zeeuwse natuur. Zeeland is prachtig mooi in de lente. Of je nu te voet, te fiets of op het water onze provincie verkent, de geur van het voorjaar komt je tegemoet. Waar heb jij zin in? Al fietsend genieten van de prachtige bloesembomen in Zuid-Beveland, alpaca's knuffelen of lekker een dagje off-road op je mountainbike? Je vindt het in Zeeland. Laat je inspireren.

Laat je inspireren!

Op pad in de lente

De gezelligheid opzoeken

Sfeervolle winkelstraten met kleine boetiekjes of juist grotere ketens en bruisende evenementen op de meest bijzondere plekken. In Zeeland kun je makkelijk de gezelligheid opzoeken. Ga op pad in de unieke Zeeuwse dorpen en steden en laat je verrassen door de karakteristieke kenmerken. Stop tussendoor bij één van de restaurants voor een hapje en een drankje om vol energie weer op pad te kunnen gaan ;).

Laat je omringen

door gezellige sferen

Met het gezin

Ook met de kinderen is er genoeg te toen tijdens jullie bezoek aan Zeeland. Van Deltapark Neeltje Jans en Groede Podium tot de Stoomtrein Goes-Borsele en Tropical Zoo: er zijn tal van leuke dagattracties te vinden. Maak er een tof dagje uit van. Of blijf overnachten en beleef een gezellig weekendje Zeeland met het gezin!

Genieten van de Zeeuwse parels

met het hele gezin

Wil je meer weten over al het moois wat Zeeland te bieden heeft?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

In Zeeland is het heerlijk te vertoeven, in ieder seizoen. Zeeland is een walhalla voor (water)sportliefhebbers en natuurliefhebbers. Maar ook voor Bourgondiërs. Of als je houdt van bruisende binnensteden. In de nieuwsbrief lees je over al het moois wat Zeeland te bieden heeft en geven we jou graag wat inspiratie voor je volgende bezoek. 
Middelburg stad oostkerk

Maak je verblijf in Zeeland compleet

Laat je inspireren