Kamperland

Kamperland

Kamperland is de grootste kern van Noord-Beveland en staat bekend als een gastvrij dorp met veel winkeltjes. Het dorp heeft uitgebreide horecamogelijkheden en zelfs een bierbrouwerij. Voorheen stond  landbouw in het dorp centraal, nu is het uitgegroeid tot een verblijfplaats voor watersporters en andere vakantiegangers. In de omgeving zijn dan ook veel bungalowparken en campings te vinden.

Spuistraatje

In de uithaven in Kamperland is het Spuistraatje te vinden. Het Spuistraatje is een overdekt winkelcentrum in oude stijl met zo'n 15 winkeltjes. In een sfeervol decor kan je hier naar hartenlust shoppen

Inlagen van Noord-Beveland

Inlagen zijn kleine, secundair gevormde polders, die achter de zeedijk liggen op plaatsen waar men een dijkdoorbraak vreesde. Oorspronkelijk waren dit akkers en weiden. Men bouwde landinwaarts een nieuwe dijk, het materiaal daarvoor werd achter de Oosterscheldedijk afgegraven.Daardoor kwam het deels onder water te staan. Deze diepgelegen matte moerassen zijn mooie, waardevolle natuurgebieden die erg belangrijk zijn voor vogels.

VVV Kamperland

Veerweg 40a
T. 0031-113-371595
E. kamperland@vvvzeeland.nl
Openingstijden

Praktisch

Parkeren
Parkeren is gratis in Kamperland

Openbaar toilet
Jachthaven

Geldautomaat
Noordstraat

Bushalte centrum
Veerweg

Opladen OV Chipkaart
Oostvoorstraat, Wissenkerke (in supermarkt)