Tips

Wandelen in de boswachterij

Het grootste bos van Zeeland!
Het grootste bos in Zeeland is Boswachterij Westerschouwen, gelegen aan de westkust van Schouwen-Duiveland.
Een heuvelachtig duinlandschap, met zandverstuivingen, valleien en duinweiden. Vogelrijke bosranden met vele soorten bomen en planten. Eén van de mooiste gebieden van Zeeland. Zeker weten! Lees meer

Kite en windsurfen op de Brouwersdam

Schouwen-Duiveland biedt ook liefhebbers van extreme sporten de ruimte op de stranden. Buggykiten, kitesurfen, strandzeilen, mountainboarden, het mag allemaal aan de Brouwersdam.. Lees meer

Lekker uitwaaien!

Hier volgt een weerbericht. Vanmiddag is de westenwind hard tot stormachtig in de kustgebieden, windkracht 7-8.  De neerslag trekt vanmiddag langzaam richting het oosten en maakt in het zuiden plaats voor droge perioden met soms wat zon. Dit houdt in: lekker uitwaaien op het strand!

Lees meer

 

Watersport

Genieten van een sportief uitje met het hele gezin? Maak in een kano van Zeeland Vakantiewoningen een tocht maken tussen Den Osse en Ellemeet. Proef de sfeer van het boerenleven en geniet van de rust en vogels die je onderweg ziet.

Lees meer

Zweefvliegen

Schouwen-Duiveland heeft ook een vliegveld... Een zweefvliegveld! VCH is een zweefvliegclub met als thuisveld vliegveld Haamstede. Gesitueerd aan de prachtige Zeeuwse kust op de Kop van Schouwen.

Lees meer