Aardenburg, cultuurstad

Aardenburg, de oudste stad van Zeeland. Waar al mensen woonden in het Stenen Tijdperk. Waar Marcus Didius Julianus in 170 zijn Castellum Rodanum bouwde. Laat je verrassen door het historisch karakter van Aardenburg.

Archeologisch museum Aardenburg

Zeker zien!

In Aardenburg valt genoeg te zien, ontdekken en beleven! Maak in het Archeologisch museum kennis met Brammetje, een Germaanse krijger uit de 3e eeuw of bezoek de 1050 jaar oude St. Baafskerk. Wandel één van de dromerige poëzieroutes of bewonder de statige openbare gebouwen en patriciërshuizen. Kortom, je hoeft je hier geen moment te vervelen!

AttractiesCultuurNatuur  | Winkels

Culinair Aardenburg

Culinaire verwennerij

Geniet van een heerlijk biertje op een gezellig terras of smul van één van de vele streekgerechten in een sfeervol restaurant…
In Aardenburg kan het allemaal! De (h)eerlijke ingrediënten komen vaak direct van het land of uit de zee. Kom langs en laat je smaakpapillen strelen!

Fietsen en Wandelen Aardenburg

Fietsen & Wandelen

Dankzij het netwerk van fietspaden en uitgestippelde routes ontdek je op de fiets of te voet de verborgen kreken, stoere boerderijen, verrassende dorpjes en oude smokkelpaden, 16e eeuwse verdedigingswerken en zelfs poëzie! En dan fiets of wandel je ineens zomaar de grens over. Neem snel een kijkje in onze webshop en koop die leuke route vandaag nog!

Kaaipoort Aardenburg

Ontdek meer met een gids erbij!

Natuurlijk kun je met je groep op eigen gelegenheid Aardenburg en omgeving verkennen maar het wordt nóg interessanter en leuker met een gids erbij! De gidsen van het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen voegen wat extra’s toe en maken de wandelingen en groepsdagtochten voor zowel jong als oud gezellig, apart en avontuurlijk. Maak van je uitstap een topdag! Neem contact met ons op via tel. +31 (0)115-621022 of terneuzen@vvvzeeland.nl.