Axel, hart van Zeeuws-Vlaanderen

Vergeet je verrekijker niet mee te nemen als je naar Axel komt. Vanaf de 60 meter hoge watertoren heb je een prachtig uitzicht over de wijde omgeving. Axel zelf trekt de aandacht met zijn zaterdagse weekmarkt, maar ook golfers, zweefvliegers, fietsers, wandelaars en skaters kunnen hier hun hart ophalen.

Watertoren Axel

Zeker zien!

In Axel valt genoeg te zien, ontdekken en beleven! Van een stevige wandeling door natuurgebied de Smitsschorre tot het beklimmen van de 60 meter hoge watertoren. Sla een balletje op het golfterrein, bewonder de Axelse streekdracht in het streekmuseum of vlieg eens mee in een zweefvliegtuig. Kortom, je hoeft je hier geen moment te vervelen! AttractiesCultuurNatuurWinkels

Culinair Axel

Culinaire verwennerij

Geniet van een heerlijk biertje op een gezellig terras of smul van één van de vele streekgerechten in een sfeervol restaurant… Ook een culinaire wandeling behoort tot de mogelijkheden. De (h)eerlijke ingrediënten komen vaak direct van het land of uit de zee. Kom langs en laat je smaakpapillen strelen!

Fietsen Axel

Fietsen en wandelen

Dankzij het netwerk van fietspaden en uitgestippelde routes ontdek je op de fiets of te voet de verborgen kreken, oude liniedijken en forten, stoere boerderijen en verrassende dorpjes. En dan fiets of wandel je ineens zomaar de grens over. Neem snel een kijkje in onze webshop en koop die leuke route vandaag nog!

Gidsenteam

Ontdek meer met een gids erbij!

Natuurlijk kun je met je groep op eigen gelegenheid Axel en omgeving verkennen, maar het wordt nóg interessanter en leuker met een gids erbij! De gidsen van het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen voegen wat extra’s toe en maken de wandelingen en groepsdagtochten voor zowel jong als oud gezellig, apart en avontuurlijk. Maak van je uitstap een topdag! Neem contact met ons op via tel. +31 (0)115-621022 of terneuzen@vvvzeeland.nl.