Schilderachtig Groede

Groede is een knus, pittoresk en artistiek dorp. De huizen, in de straatjes rond de voormalige Lutherse kerk, hebben schilderachtige geveltjes en zijn gebouwd in Vlaamse stijl. In de Slijkstraat maak je zelfs kennis met het ambachtelijk leven van het oude Groede. Groede ligt vlak aan zee en dat merk je; de gezonde zeelucht is nooit ver weg!

Cletemspolder Groede

Zeker zien!

In Groede valt genoeg te zien, ontdekken en beleven. Van trekvlot in de Cletemspolder tot een reis terug in de tijd in het Vlaemsche Erfgoed. En wat dacht je van een ontdek-, doe- en activiteitenpark? Maar sla ook zeker het oldtimerfestival of een bezoekje aan de gerestaureerde Grote Kerk niet over.
AttractiesCultuurNatuurWinkels

Koffie Groede

Culinaire verwennerij

Sfeervolle restaurants en moderne strandpaviljoens zorgen voor de inwendige mens. Kom genieten van de vele streekgerechten. De (h)eerlijke ingrediënten komen vaak direct van het land of uit de zee. Kom langs en laat je smaakpapillen strelen!


Fietsen Groede

Fietsen & Wandelen

Dankzij het netwerk van fietspaden en uitgestippelde routes maak je per fiets of te voet kennis met het polder- en duinlandschap, Jacob Cats, papvreters en de Salzburger Lutheranen.  En waar je ook gaat, de kust en het water zijn nooit ver weg! Neem snel een kijkje in onze webshop en koop die leuke route vandaag nog!  

Grote Kerk Groede

Ontdek meer met een gids erbij!

Natuurlijk kun je met je groep op eigen gelegenheid Groede en omgeving verkennen, maar het wordt nóg interessanter en leuker met een gids erbij! De gidsen van het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen voegen wat extra’s toe en maken de wandelingen en groepsdagtochten voor zowel jong als oud gezellig, apart en avontuurlijk. Maak van je uitstap een topdag! Neem contact met ons op via tel. +31 (0)115-621022 of terneuzen@vvvzeeland.nl