Proef Zeeuws-Vlaanderen, een Landje Apart

Een landje vol contrasten. Een landje vol sfeer en gezelligheid. Het landje ook van Reynaert de Vos, Jantje van Sluis, Willem Beukelszoon en de Vliegende Hollander. Cultuur en traditie van eeuwenoude stadjes gaan hand in hand met zee- en strandplezier aan de kust. In bruisende havens ervaar je het rijke maritieme verleden en het hypermoderne heden.

Bloemenberm Zeeuws-Vlaanderen

Oneindige landweggetjes

Typerend voor het Zeeuwse landschap zijn de dijken met hoge bomen, de verborgen kreken, de oneindige landweggetjes met oude knotwilgen, de natte graslanden, de Spaanse forten en de vestingwerken. Met het fietsknooppuntensysteem en de vele routes van de VVV kun je de streek in je eigen tempo, op je eigen manier ontdekken. Meer over pittoreske plekjes

Winkelen Zeeuws-Vlaanderen

Shop till you drop

In Zeeuws-Vlaanderen kun je zeven dagen per week uitgebreid winkelen, Bourgondisch tafelen en urenlang genieten op gezellige terrasjes. Dit Landje Apart heeft een gevarieerd aanbod aan winkels en markten. In de boetieks vind je kleding van de meest prestigieuze merken, vaak net iets anders dan in de rest van Nederland.
Meer over winkelen

Culinaire verwennerij Zeeuws-Vlaanderen

Koken met sterren

De streek staat ook bekend om lekkernijen van eigen bodem. De chef-koks scheppen er letterlijk en figuurlijk graag mee op!  Zeeuws-Vlaanderen heeft de meeste sterrenrestaurants per hoofd van de bevolking, en er is nog meer te kiezen! De vele cafés, restaurants en niet te vergeten de gezellige strandpaviljoens maken een bezoek compleet.
Meer over eten & drinken