Natuurlijk Nieuwvliet

Dat Nieuwvliet-Bad populair is bij families, is natuurlijk niet toevallig. Het strand is hier het breedst. Bij eb ontstaan al gauw ondiepe binnenzeetjes en dat is fijn voor kleine kinderen. Gezinnen komen al tientallen jaren naar Nieuwvliet. Het strand en de duinen liggen zij-aan-zij met familiecampings, kampeerboerderijen en vakantieparken. Het kindvriendelijke karakter van deze badplaats is ook te herkennen aan de verdwaalpalen. Dit zijn hoge palen waarop een tekenfiguur van de bekende tekenaar Dick Bruna afgebeeld is, zoals Nijntje en het Paard. Kinderen vinden zo gemakkelijk hun weg terug.

Verdwaalpaal  Nieuwvliet

Zeker zien!

In Nieuwvliet valt genoeg te zien, ontdekken en beleven! Van deltavliegen tot een nattelaarzentocht in natuurgebied De Verdronken Zwarte polder. En wat dacht je van een middagje vermaak in een speelboerderij of genieten van vers appelgebak in een theetuin? Attracties CultuurNatuurWinkels

Culinair Nieuwvliet

Culinaire verwennerij

Sfeervolle restaurants, maar ook strandpaviljoens te kust en te keur. Wat je ook kiest, het is sowieso genieten van een heerlijk biertje of smullen van één van de vele streekgerechten. De (h)eerlijke ingrediënten komen vaak direct van het land of uit de zee. Kom langs en laat je smaakpapillen strelen!

Fietsen Nieuwvliet

Fietsen & Wandelen

Dankzij het netwerk van fietspaden en uitgestippelde routes ontdek je op de fiets of te voet de sfeervolle polderdijkjes, verborgen kreken, stoere boerderijen en verrassende dorpjes. En waar je ook gaat, de kust en het water zijn nooit ver weg! Neem snel een kijkje in onze webshop en koop die leuke route vandaag nog!

Molen Nieuwvliet

Ontdek meer met een gids erbij!

Natuurlijk kun je met je groep op eigen gelegenheid Nieuwvliet en omgeving verkennen, maar het wordt nóg interessanter en leuker met een gids erbij! De gidsen van het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen voegen wat extra’s toe en maken de wandelingen en groepsdagtochten voor zowel jong als oud gezellig, apart en avontuurlijk. Maak van je uitstap een topdag! Neem contact met ons op via tel. +31 (0)115-621022 of terneuzen@vvvzeeland.nl