Sla je slag in Oostburg

Oostburg is hét middelpunt van West Zeeuws-Vlaanderen. En dat is goed te merken. Er is een modern winkelaanbod met een enorme keus. Iedere woensdag kun je op de weekmarkt watertanden van een geurig kippetje, warme stroopwafel en gebakken vis. Ook op culinair en cultureel gebied daagt Oostburg je uit. Even een terrasje pikken of uitgebreid tafelen, het aanbod is goed en uitgebreid. En wat is nou leuker dan een bruisende dag af te sluiten met een spannende film of komische voorstelling in het theater?

Watertoren Oostburg

Zeker zien!

In Oostburg valt genoeg te zien, ontdekken en beleven! Van vogels spotten in natuurgebied het Grote Gat tot een komisch theaterstuk. En sla ook zeker de jaarlijkse oogstdemonstratie met trekpaarden in augustus niet over! AttractiesCultuurNatuurWinkels

Culinair Oostburg

Culinaire verwennerij

Geniet van een heerlijk biertje op een gezellig terras of smul van één van de vele streekgerechten in een sfeervol restaurant… In Oostburg kan het allemaal! De (h)eerlijke ingrediënten komen vaak direct van het land of uit de zee. Kom langs en laat je smaakpapillen strelen!

Wandelaars Oostburg

Fietsen & Wandelen

Dankzij het netwerk van fietspaden en uitgestippelde routes maak je per fiets of te voet kennis met de Eenhoorn, verborgen kreken, een ‘lekkende’ watertoren, stoere boerderijen en natuurlijk Pino. En waar je ook gaat, de kust en het water zijn nooit ver weg! Neem snel een kijkje in onze webshop en koop die leuke route vandaag nog!

Eenhoorn Oostburg

Ontdek meer met een gids erbij!

Natuurlijk kun je met je groep op eigen gelegenheid Oostburg en omgeving verkennen, maar het wordt nóg interessanter en leuker met een gids erbij! De gidsen van het Gidsenteam Zeeuwsch-Vlaanderen voegen wat extra’s toe en maken de wandelingen en groepsdagtochten voor zowel jong als oud gezellig, apart en avontuurlijk. Maak van je uitstap een topdag! Neem contact met ons op via tel. +31 (0)115-621022 of terneuzen@vvvzeeland.nl

Vereniging Business Collectief Eenhoornstad