Schoonste stranden van het land

De Zeeuws-Vlaamse stranden behoren tot de schoonste van het land en zijn maar liefst zeventien kilometer lang. Prachtig schoon zand waar je schelpen in alle vormen tegenkomt, maar ook oesters met prachtige tekeningen, kleine zeediertjes en hier en daar een haaientand... Op de zilte stranden  wappert bovendien de blauwe vlag! Maak kennis met onze vier badplaatsen: Breskens, Groede, Cadzand en Nieuwvliet.

Strand Breskens

Breskens,
een uitwaaiplek voor jong & oud

Op de stranden van Breskens kun je je niet vervelen. Al is het alleen al door de imposante scheepvaart op de Westerschelde. Je kijkt je ogen uit! Op het bewaakte strandgedeelte vind je veel luxe, zoals ligstoelen, windschermen, strandhokjes en speeltoestellen voor kinderen. Minder valide mensen kunnen gebruik maken van de ‘Strandjutter’, de strandrolstoel.
Meer over Breskens

Diner aan het strand Groede

Puur genieten aan het
Groedse strand

Groede ligt vlak aan zee en de Cletemspolder, een mooi duingebied met wandelpaden, een trekvlot, een vlonderpad en stapstenen om watertjes over te steken belooft voor kinderen veel spetterplezier! Je vindt er ook gezellige en moderne paviljoens, die het strand ook buiten het zomerseizoen aantrekkelijk maken.
Meer over Groede

Kitesurfen Nieuwvliet

Nieuwvliet, hét familiestrand

Hét familiestrand bij uitstek! Je bent altijd verzekerd van een lekker ruim plekje om te zonnebaden, te spelen of te sporten. Hier is het strand namelijk het breedst. Bovendien grenst het aan een groot natuurgebied, de Verdronken Zwarte Polder.
Meer over Nieuwvliet

Vliegeren Cadzand

Cadzand, badplaats met allure

Cadzand-Bad biedt veel strandvertier. Wandelen, surfen, blokarten, vliegeren, powerkiten, je kunt het hier allemaal. Ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen in natuurgebied het Zwin. Strandsouvenirs in de vorm van eeuwenoude haaientanden liggen hier voor het oprapen...
Meer over Cadzand