Struisvogelboerderij Monnikenwerve

Gekke beesten die Struisvogels. Wil je er meer over weten? Ga dan naar Struisvogelboerderij Monnikenwerve in Sluis! Je hoort en ziet veel interessante en leuke wetenswaardigheden over deze rare vogels. Wist je dat een volwassen struisvogel tot 150 kilo kan wegen? En een pasgeboren kuiken weegt ongeveer 1 kilo. Een struisvogelei behoort tot de grootste ter wereld! De eieren hebben de inhoud van ongeveer 25 kippeneieren.

Laat je rondleiden op de boerderij en maak kennis met struisvogels in alle soorten en maten, van kuiken tot broedvogel. Je vindt er struisvogeleieren, cosmeticaproducten van struisvogelvet, tassen van struisvogelleer en heerlijke struisvogelbiefstuk. In de tearoom kun je onder het genot van een kopje koffie met struisvogelcake uitkijken op de ruime weides van de struisvogels en het prachtige polderlandschap.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve   Struisvogelboerderij Monnikenwerve   Struisvogelboerderij Monnikenwerve   Struisvogelboerderij Monnikenwerve   Struisvogelboerderij Monnikenwerve   Struisvogelboerderij Monnikenwerve