Zeeuws-Vlaanderen info

Ontdek West Zeeuws-Vlaanderen

Er wacht je een verrassing als je kennismaakt met West Zeeuws-Vlaanderen, een uniek en veelzijdig stukje Zeeland, met de Vlaming als goede buur. Een eigenzinnig landje met een prikkelende mix van culturen.

Beleef het beste van twee werelden! Lees verder

Schoonste stranden

Al meerdere jaren worden de stranden van Zeeuws-Vlaanderen verkozen tot één van de schoonste van Nederland. Hier geniet je elk seizoen van de kust! Niet alleen de zomer zijn hier top. Een stevige strandwandeling en een heerlijke warme choco bij één van de paviljoens; echt wat voor een winterse zondagmiddag.

Meer over de schoonste stranden

Smaakvol Sluis

Sluis, een gemoedelijk en sfeervol winkelstadje. In deze oude vestingstad heerst een Bourgondische sfeer. Het rijke verleden in combinatie met de vele winkels, restaurants en cafés zorgen voor een enorme aantrekkingskracht. De winkels en horeca zijn er zeven dagen per week open!
Meer over Sluis

Restanten uit het verleden

Zeeuws-Vlaanderen kent vele interessante verhalen uit het verleden en de bewijzen daarvan zijn terug te vinden in menig stadje en dorpje, maar vooral ook in het landschap zelf.

Meer over restanten uit het verleden

Bereikbaarheid

Met de auto rijd je via de A58 Zeeland binnen en neem je de afslag Terneuzen via de Westerscheldetunnel (6,6 km. en tol!) Wil je door België naar Zeeuws-Vlaanderen, reis dan via Antwerpen. Volg de Expresweg (N49) richting Knokke. Kom je vanuit West- of Oost Vlaanderen dan leiden heel veel toegangswegen direct naar Zeeuws-Vlaanderen.

Met het fietsvoetveer (dus geen auto's) steek je over van Vlissingen naar Breskens. Heerlijk, je krijgt meteen een vakantiegevoel! De overtocht duurt ongeveer 25 minuten. De dienstregeling vind je op de website van Veolia, evenals informatie over de diverse buslijnen door Zeeuws-Vlaanderen.

VVV-kantoren

VVV Informatiepunten

• Aardenburg
  • Axel
  • Biervliet
  • Groede
  • Hoek
  • Nieuwvliet
  • Oostburg
  • Sas van Gent
  • IJzendijke
  • Zaamslag

Algemene contactgegevens

VVV Zeeuws-Vlaanderen
4531 EP Terneuzen
T. +31(0)115-621022
E.info@vvvzvl.nl

Uw bedrijf ook op deze website?
Ga dan voor meer informatie naar www.vvvzeelandinfo.nl