Goes

Goes, winkelhart van Zuid-Beveland

In Goes is het goed shoppen; het aantal winkels is vergelijkbaar met dat van een middelgrote stad. Veel winkels zijn gevestigd in historische panden in het gebied direct achter de Grote Markt. Naast de gangbare, landelijke winkelketens heeft Goes een aantal leuke en aparte boetiekjes. Elke dinsdag en zaterdag is er op de Grote Markt een gezellige en drukbezochte markt met allerlei kraampjes.

Het shoppen is prima af te wisselen met een bezoek aan de gezellige cafés met terrassen. Alles op het gebied van wonen en doe-hetzelf is te vinden op de woonboulevard aan de Marconistraat, op loopafstand van het station en het stadscentrum.

In Goes zijn de winkels open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Een lijst met een selectie uit de winkels in Goes vind je hier

't Goesenaartje

Goes heeft zijn enige echte Goesenaartje! Alleen verkrijgbaar bij Banketbakkerij van Opdorp. Dat in ’t Zeeuws dialect de G en H nogal eens wordt verwisseld is geen probleem. ’n Hoesenaartje smaakt precies even lekker. Pittige mokkacrème met taai hazelnootschuim.

VVV Goes

Foto Zuid-Beveland - Goes VVV's

Midden in het historische stadscentrum van Goes vind je de VVV. Het is gevestigd direct naast het Historisch Museum de Bevelanden en tegenover de Grote Kerk. Bij de VVV kennen we de mooiste plekjes van Goes en omgeving en we ... Lees verder

Gratis Wifi in Zuid-Beveland

Meer over Wifi Zeeland
FAQ Wifi Zeeland
Alle Wifi lokaties in Zeeland